reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No Atanku ja już postanowiłam, że pod koniec tego tygodnia jedziemy po komodę do ikei bo mam już dwie upatrzone więc kwestia porównania ich na żyw, która będzie bardziej pojemna i jak tylko wrócimy do domku to złożymy i łóżeczko i komodę :-)

reklama
hej mig a gdzie prowadzisz wykres na skarbku ??

ale ci zazdroszcze magdalenko ;-) ja mam wszystko na strychu ajuz sie niecierpliwie ;-) ale ja tak mam ;-)

Atanku nie bałamsie jesc w Chiskiej restauracji bo nic specjalnego nie zamawiałam tylko sałatke a w niej nie było nic specjalnego i w zupie tez nie....moj M brał bardzie specjalnie Chinskie jadło...

Ja tez nie mam jeszcze łozeczka rozłozonego ale chcemy wszystko przygotowac dla dzidzi zeby było juz na swieta gotowe...
Dzis wygrałam aukcje na laktator z Awenty Tire lait manuel AVENT PHILIPS en vente sur eBay.fr (fin le 20-nov.-11 18:44:39 Paris)
W sklepie sa po 45 euro a mi sie udało za 17,50.

to fajnie ja bym chciala raczej elektryczny laktator ;-) ide do wc jakos zaduzo zjadlam na tych urodzinkach /....

pyscek ja z wc wrocila bo zaduzo zladla i zoladek nie mogl sobie poradzic :eek:
a jak tam sie czujesz ??ide sprawdzi twoja tempke bo rano o 12 jeszcze jej nie bylo ;-(
ale niedlugo ide spac ;-)

reklama
pyscek ja z wc wrocila bo zaduzo zladla i zoladek nie mogl sobie poradzic :eek:
a jak tam sie czujesz ??ide sprawdzi twoja tempke bo rano o 12 jeszcze jej nie bylo ;-(
ale niedlugo ide spac ;-)

a jak mam się czuć kochanie ... do kitu .. głowa mnie teraz rozbolała, cały czas myślę czemu nie mam @ i co się dzieje z moją tępką bo lata jak sama chce ... eh... byle do czwartku bo zgłupieje ... :-(
już z tego wszystkiego zaczęłam brać folik ... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry