reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

folik nie zaszkodzi ;-)

a ja pyscku niewiem co ztoba ale nadzieje zawsze mam ;-) ~~~~~~~~
&&&&&&:*

a teraz znikam spac wiec dobranoc bo rano ide do pracy..

reklama
magdalenko tak najczesciej jest w niedziele ze wieczorkiem przybywaja ;-)
ALE JA WYMIEKAM OSTATNIO ;-)coraz slabsza jestem ;-) ale co sie dziwic za 3 dni zaczynam 7 miesiac ;-)
DOBRanoc kochane :*

Hej dziewczynki!!

Ja właśnie po świetowaniu! Padam z nóg :-D Z tego mojego męża to jednak romantyk :tak:

Jutro was nadrobię i podopisuję dzisiaj już naprawdę nie mam siły na nic...

Fifka opowiadaj :)
a ja jescze ze dwie godzinki się pokręcę w łózku, standardowo w 3cim trymestrze :-/
na kurniku już pograłam i co tu teraz robić
eh, idę miejsca sobie szukać
dobranoc

Ja uciekam już spaćku bo oczy mi lecą i trzeba to wykorzystać bo ja to też mam ogólnie problem z zasypianiem :crazy: dobranoc dziewuszki :-) kolorowych snów!

Cześć Dziewuchy! :-)
stęskniłam się trochę za Wami..:sorry:
chciałam dać tylko znać,że żyję i z każdym dniem jest mi łatwiej..
Najgorsze histerie mam już za sobą..od 3 dni już nie płaczę i raczej staram się wybiegać myślami w przyszłość.
Teraz czekam na @ (ma się pojawić w przeciągu 5 tyg), potem USG (aby sprawdzić czy mam w 100% oczyszczoną macicę- bo nie miałam zabiegu i troszeczkę mi tam czegoś zostało jeszcze) i podstawowe badania 'podwozia'..I jeśli psychicznie będziemy gotowi to planujemy w styczniu rozpocząć na nowo starania (po skompletowaniu wszystkich wyników badań).
Chciałam też Wam napisać,ze podczytuję sobie forum i myślę o Was często.
Ściskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A my z mężem, wahamy się nad imieniem Anna Katarzyna, a Kinga Katarzyna ;) Co doradzacie? :D

martoocha widzę, że dawno mnie nie było. Nic nie wiedziałam. :przytul: :*:*:*:*:*:-(

Ostatnia edycja:
Do góry