reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie no wiesz, za przeglad podwozia normalnie ale usg łolaboga, ze niby kazde osobno sprawdza. Mnie juz sie nawet w to wnikac nie chce.
Jezuniu, ja jestem taka nieprzytomna w tej ciazy ze szok, zasypiam na stojaco po 15 min(kiedys w aptece w kolejce se oko przymklam) a odkad leze non stop to po 10 minutach i mnie ni ma<znika> zapadam w gleboki sen niedźwiedzi

Właśnie, ciekawe czy chrapie?:-D
W sobote chyba odrabiałam z Małym lekcje i on pisze i pisze a ja udaje,że pilnuje i nagle śpie...Śmiał sie potem ze mnie,że sprawdzał moją czujnośc bo ponoć jak pytał przez jakie "U" się pisze rów to obstawałam przez sen że własnie przez zwykłe, nie przez "ó"

Właśnie, ciekawe czy chrapie?:-D
W sobote chyba odrabiałam z Małym lekcje i on pisze i pisze a ja udaje,że pilnuje i nagle śpie...Śmiał sie potem ze mnie,że sprawdzał moją czujnośc bo ponoć jak pytał przez jakie "U" się pisze rów to obstawałam przez sen że własnie przez zwykłe, nie przez "ó"
ahhahahahahha niezły mały :-) a ile on ma lat i jak ma na imię?

to jest 3 klasa podstawówki?
matko jak mi moja koleżanka z pokoju działa na nerwy, gada od rana jak to nie mają pieniędzy, jak bym w dopę kopła to by zaraz zmądrzała. W ubiegłym roku kupili córce mieszkanie za gotówkę, swój dom podnieśli i zrobili synowi na górze mieszkania też za gotówkę i nie ma pieniędzy nie ma pieniędzy.

reklama
Do góry