dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Fasola ja to sie juz pogubiłam, place i tyle gdzie trzeba..wiadomo. Ale wnerweia mnie strasznie jak se na usg za bliźnieta podwojnie licza...wrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buhahahhhaa to już jest przegięcie? Przecież nie robi tego na dwóch osobnych badaniach tylko razem - idiotyzm i zdierstwoFasola ja to sie juz pogubiłam, place i tyle gdzie trzeba..wiadomo. Ale wnerweia mnie strasznie jak se na usg za bliźnieta podwojnie licza...wrrr
ahhahahahahha niezły mały :-) a ile on ma lat i jak ma na imię?Właśnie, ciekawe czy chrapie?
W sobote chyba odrabiałam z Małym lekcje i on pisze i pisze a ja udaje,że pilnuje i nagle śpie...Śmiał sie potem ze mnie,że sprawdzał moją czujnośc bo ponoć jak pytał przez jakie "U" się pisze rów to obstawałam przez sen że własnie przez zwykłe, nie przez "ó"