reklama
S
Silmiriel
Gość
Już dawno, na wyraźne życzenie męża
I Dzidziusiowa też
magenta :)
Fanka BB :)
nom zaraz bedziemy pisac juz o pierwszych krokach slowach itp a jeszcze nie dawno sie pisalo jak dobrze by bylo zajsc juz
teraz oby nasze staraczki szybko do nas dolaczyly
ciekawe jak tam pok ??

Ewika, ja to się obawiam, że już bardziej nie kolki a młody ma problem ze zrobieniem kupki. W czwartek wieczorem jak próbowałam włożyć czopek na tą kolkę, to 5 razy wypychaj i za każdym razem kupka leciała.
Mój też dziwnie oddycha, ale pediatra powiedziała, że słuchowo jest ok. Myśmy na te kolki i bóle brzucha dostali Debridat, lek na receptę. Na razie jesteśmy po dwóch dawkach, wczoraj wieczorem i dziś rano.
Obudził się o 3 w nocy na karmienie, dostał cyca, krótko pociągnął i nie chciał zasnąć. Paweł przyszedł ok 5, ululał go o 6:30, a po 7 znów się obudził na cyca. To nakarmiłam, odbiło się mu ładnie, położyłam się, jego na sobie i tak mi szybko zasnąć. Spał przez 5 godzin, od dawna tak dobrze nie spał.
Skorzystamy z okazji i wyjdziemy dziś znów na spacer. Trochę się uspokoi przy kolce i bólu brzuszka.
Mój też dziwnie oddycha, ale pediatra powiedziała, że słuchowo jest ok. Myśmy na te kolki i bóle brzucha dostali Debridat, lek na receptę. Na razie jesteśmy po dwóch dawkach, wczoraj wieczorem i dziś rano.
Obudził się o 3 w nocy na karmienie, dostał cyca, krótko pociągnął i nie chciał zasnąć. Paweł przyszedł ok 5, ululał go o 6:30, a po 7 znów się obudził na cyca. To nakarmiłam, odbiło się mu ładnie, położyłam się, jego na sobie i tak mi szybko zasnąć. Spał przez 5 godzin, od dawna tak dobrze nie spał.
Skorzystamy z okazji i wyjdziemy dziś znów na spacer. Trochę się uspokoi przy kolce i bólu brzuszka.
magenta :)
AeI to korzystaj poki sniegu nie ma 

S
Silmiriel
Gość
Dziewczyny, a trudno ogarnąć dziecko i dom? No i Ael, jak tam teść?
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja to jednak durna jestem... :/ ale nie potrafię tak siedzieć bezczynnie i czekać na małża więc praltycznie posprzątałam całe mieszkanie, zostawiłam mu tylko podłogi do powycierania za to jednak teraz siedzę i umieram bo kręgosłup mi pęka :-( kopnijcie mi porządnie do doopy bo jestem nienormalna!!!
jutro nie wychodzę z łóżka!
Sil dobre pytanie bo mnie to też bardzo ciekawi, jak to już jest z czasem jak maleństwo jest na świecie...

Sil dobre pytanie bo mnie to też bardzo ciekawi, jak to już jest z czasem jak maleństwo jest na świecie...
kwiatuszekq20
trzymam kciuki za wszystkie testujace
reklama
Podziel się: