reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no nic prostszego niż wsiąść w metro, w kierunku Ursynów, jest chyba nawet stacja która tak się nazywa, ale metro jedzie przez całą Aleje KEN
znasz troszkę Wawę?

a jaki dokładnie ma adres?
Ja wyjdzie z DWorca Centralnego to musi zapytać, jak dojśc do metra, i jak już pisałam kierunek Ursynów, a jak podasz dokłady adres to sprawdzę gdzie wysiąść

stacja metra Natolin, ta firma jest prawie przy stacji metra
powiedz kiedy mamy trzymać kciuki i na jakim terenie by pracował? chyba nie czeka Was przeprowadzka?

Paweł jedzie we wtorek nad ranem, rozmowę ma na 14. To firma, która zajmuje się naprawą niemieckich lokomotyw i zatrudniają specjalistów, a mój Paweł jest elektromechanikiem po kolejówce. Będą jeździć po całej Polsce.
Przeprowadzać się nie będziemy, to w przyszłym roku ale nie z powodu pracy.

Dzięki Doniu bardzo za pomoc :*

Mój dziabąg śpi ponad 3 godziny, prawie 4 (cuud!), ale od 3ech siedzi z kupą w pampersie...i jeszcze mu dobrze bo się mędzina nie budzi! Paweł jeszcze na mnie wrzeszczał bym go nie ruszała i dała spać...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry