Milia no niestety z tymi lekami to tak juz jest, jak nie blokuje owu to z psychika robi cuda.Kochana dopóki @nie ma to nadzieja jest,choć ja cie rozumiem doskonale,że chciałabyś tak zwyczajnie jak miliony kobiet na tym świecie, robisz test
dzien po spodziewanej @ i bach, dwie krechy są...A jesli nadejdzie @ to cóż,tak niestety czasem bywa. Ja wiem,że mnie łątwo powiedziec bo ja mam to na co czekałam ale zobaczysz ze i Ty, Wy sie doczekacie swojego Maleństwa a moze i od razu dwojga

U mnie no leci niemiłosiernie i do marca juz tak blisko, poleci szybko.
Fifcia śliczny kwiat! Ja niestety nie mogę miec duzo kwiatów w domu, zresztą jedyne pomieszczenie gdzie sie jakiś delikatniejszy uchowa to ..kuchnia

A no zdzierstwo ale co zrobisz...
Jak tam Twoje serducho?
Lamia ee no daj że pospać małżowi..Kurde, ja mam brzuch nisko, znaczy sie wszystko nisko mam i moze dlatego te mdlosci mnie tak nie mecza za to pęcherz mam regularnie uciskany a co bedzie potem to ja nie wiem...A u Ciebie to ja nie wiem, bylas u gina? Moze tez masz nisko Maluszka..A ze Ci sie dzidzia odzywa to sie kochana ciesz bo moje jeszcze sie tylko lekko przelewaja, ostatnio coś rzadziej, tzn wczoraj malo co i dzis rano tylko raz.
Fotek niestety nie mam bo choćbym miala to szpitalne usg liche jest i ja i tak nic bym nie dojrzała. A na usg chodze co 2 tyg, ostatnio mialam robione tydzien temu jak lezalam w szpitalu.
Edit: jeszcze raz doczytałam, się znaczy ze co,że Ci Maluch sie w zebra pcha czy taki brzuch troche spiczasty masz? bo juz sie pogubilam, tyle brzuchow i w ogole