reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ino wróć:-D
Fasola a teraz doczytałam Twoje pytanie:)
A dziekować, dobrze sie nawet czujemy, no wiadomo jak w ciazy, troche mi kregoslu dokucza ale to pewnie tez dlatego,że w zeszył roku dysk mi wyskoczył lekko. Dopóki leze jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki!
ale senna dzis jestem, nie moglam sie dobudzic...ehhh...
martocha...tesknimy i czekamy na twoj powrot. ciesze sie, ze u ciebie lepiej, z kazdym dniem bedzie lepiej, na pewno! buziaki :*
Dziura...siemanko kochana:-) skonczylas juz 15 tc jestem w szoku:szok:, zlecialo tak szybciutko, to ktory juz miesiac? bo ja sie nie znam

hej dziewczyny

dziurka jestes jeszcze? Jak tam co u ciebie, jak Bartek , już wszystko załatwione?

martocha: ciesze się ze jest dobrze, że wróciłaś do nas, :-)

fifka: gratuluję rocznicy ślubu i życz wam samych udanych lat razem . No i kochana opowiadaj co się działo bo ciekawa jestem :tak:

fasolka: powodzenia u lekarza, ja w środę idę , ciekawę czy usg mi zrobi, bo jak na razie tylko prywatnie mi robiła, a tak to nawet nie zaproponował

Ostatnia edycja:
Ah no tak bo to dziś rocznica! Wszystkiego najlepszego i następnych lat w miłości :-)

Opowiadaj co to mąż wymyślił ciekawego :)

Fifka opowiadaj :)
a ja jescze ze dwie godzinki się pokręcę w łózku, standardowo w 3cim trymestrze :-/
na kurniku już pograłam i co tu teraz robić
eh, idę miejsca sobie szukać
dobranoc

hej spiochy :-p jak tam po weekendzie??

fifka opowiadaj co tam wczoraj twoj maz za atrakcje zafundowal ???

Martocha a ja nic nie wiedzialam:/ <tule> :* mocno i zycze szybkiego ponownego zafasolkowania:tak:~~~~~~

No więc przyjechał po mnie pod szkołę.... z jedną różą (powiedział że od tej chwili róże będą symbolizować lata małżeństwa) przywiózł szampana i kieliszki (takiego dla dzieci, bo w ciąży innego nie powinnam :-D) i wznieśliśmy toast! :tak: pojechaliśmy zaraz do restauracji zjeść kolację (byłam głodna po szkole jak pies...) a zaraz po tym poszliśmy na dwa seanse do kina ("Bogowie i Herosi" a później "Przed świtem") miedzy seansami byliśmy w kawiarence na herbatce! Po seansach wróciliśmy do domu gdzie czekał na mnie prezent. Kwiat tylko za jasną cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy... to tak w ramach tego ze mam dziką fazę na kwuaty doniczkowe od pewnego czasu :tak: w domku wypiliśmy "szampana" zjedliśmy jakieś słodkosci które mąż wcześniej przygotował i do łóżeczka!! :-D

Aaa no i był ubrany w pełny garnitur! :szok: wiec jak na mój gust postarał sie chłopak!

Cześć Dziewuchy! :-)
stęskniłam się trochę za Wami..:sorry:
chciałam dać tylko znać,że żyję i z każdym dniem jest mi łatwiej..
Najgorsze histerie mam już za sobą..od 3 dni już nie płaczę i raczej staram się wybiegać myślami w przyszłość.
Teraz czekam na @ (ma się pojawić w przeciągu 5 tyg), potem USG (aby sprawdzić czy mam w 100% oczyszczoną macicę- bo nie miałam zabiegu i troszeczkę mi tam czegoś zostało jeszcze) i podstawowe badania 'podwozia'..I jeśli psychicznie będziemy gotowi to planujemy w styczniu rozpocząć na nowo starania (po skompletowaniu wszystkich wyników badań).
Chciałam też Wam napisać,ze podczytuję sobie forum i myślę o Was często.
Ściskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ściskam cię kochana!! Uszka do góry! Wiem, ze to nie jest miłe doświadczenie, ale zobaczysz! Jeszcze doczekasz się swojego maluszka!

A my z mężem, wahamy się nad imieniem Anna Katarzyna, a Kinga Katarzyna ;) Co doradzacie? :D

martoocha widzę, że dawno mnie nie było. Nic nie wiedziałam. :przytul: :*:*:*:*:*:-(

U mnie miała być Kinga gdyby Konrad był chłopcem! Anna jest przepięknym imieniem, ale jak dla mnie zbyt dużo jest dziewczynek o tym imieniu.... dlatego ja byłam za Kingą.

Dzień dobry, wczoraj wróciłam padnięta..

Niestety na wystawie nam się nie powiodło.. mieliśmy lokatę II, ale wybory tego sędziego były co najmniej dziwne, im brzydszy pies, algo gorzej przygotowany tym wyższa lokata :-D ale za to wygraliśmy 4 miejsce na najlepszej grupie hodowlanej.

kwiatuszek chyba pytał czy byłam w Poznaniu na wystawie, nie niestety nie, ale był brat mojego Pasjansa :-) - Poker :-)

Hahaha gratuluję dla pieska!!! :tak:

Fasola ja to sie juz pogubiłam, place i tyle gdzie trzeba..wiadomo. Ale wnerweia mnie strasznie jak se na usg za bliźnieta podwojnie licza...wrrr

Dziękuję za życzenia! :*

Co ty mówisz??? Serio za bliźniaki liczą podwójnie? Szok :szok:

A ja stwierdzam ze wyrodną matką jestem... biedny mój synek :-( Wczoraj taka wynudzona byłam na wykładach zezaczepiałam go, buziłam, łaskotałam, bujałam... robiłam wszytko, zeby tylko nie spał i kopał. :-D Skaczacy brzuch i wspólne zabawy były jedyną rozrywką! Biedaczek kilku ktrotnie zasypiał a wredna mama go budziła :zawstydzona/y:

Lamia aj no wiesz jak to jest, biurokracja biurokracja i jeszcze raz biurokracja ale walczymy. Bartek ok jak na razie a u mnie to tez spoko, śpie na siedząco stojąco i wlasciwie w kazdej mozliwej pozycji,poza tym tyłek juz sobie odgniotłam. Trzymam sie dzielnie w kazdym badź razie..
A co u Ciebie?

Fifka no za usg podwojnie, jak na 3d za jedno na polowkowym jest 150 chyba to ja zaplace 300.
Jeszcze raz gratuluję rocznicy i...wspaniałego małżonka:-D

Ostatnia edycja:
Fifka!!!....sto lat, sto lat niech ZYJA ZYJA NAM!!! :*:*:* samych szczesliwych dni i milosci!!!!! cudowny prezet dostalas od swojego eMka...:-)
Dziurko...4 miesiac, o litosci...a czuje jakbym dopiero sie dowiedziala:tak:;-) a u mnie jakos do przodu, czekam na @, bo w piatek mial przyjsc i nie ma, robilam test w piatek acona 10 i wyszla jedna kreseczka, wiec nadzieja umarla...ja od 18dc biore dupka, wiec nawet nie bylo mozliwosci przesuniecia owu, bo przeciez dupek ja blokuje. troszke pobolewa mnie brzuch, wiec moze juz niedlugo nadejdzie @...
a ty jak sie czujesz? jak twoje ksiezniczki, grzeczne?

fifka: no to gratuluję pomysłowego męża :tak:, ja czekam kiedy moj mnie czymś zaskoczy :-D

dziurka: masz jkąś nowa fotę swoich kruszynke małych, bo ja juz może nie poznam która mała jest moja :-)
U mnie jakoś leci, siedzę w domu, sprawy w toku, także nie wiem kiesy się wszystko zacznie.
NO a czuje sie można powiedzieć że bardzo dobrze, tlyko ten mój brzuch jest cały czas napięty ,i ta macica bardzo ją wyczuwam , napina się bardzo, do góry podchodzi jakby przez skorę chciała wyjść,
No i mój maluszek a brzuchu wczoraj cały dzień prawie szalał i sie kotłowa, jeszcze sie nie przyzwycziłam do tego uczucia ze mi tam pod skóra skacze moj mały szkrabek :-)

Mój mąż jeszcze spi to szok normalnie, ide sprawdzic czy zdrowy czy jak

Ostatnia edycja:
A ten kwiat to Anturium białe! O coś takiego: :tak:

77355_m_600_1200_0_0_0_0_0_0_0_4c9bd9d8cde9db0a8332b6f81362b56a.jpg

Jeszcze raz dziękuje za życzenia!! :*

Dziurko no to zdzierstwo..... nie ma co... :no:

reklama
Milia no niestety z tymi lekami to tak juz jest, jak nie blokuje owu to z psychika robi cuda.Kochana dopóki @nie ma to nadzieja jest,choć ja cie rozumiem doskonale,że chciałabyś tak zwyczajnie jak miliony kobiet na tym świecie, robisz test
dzien po spodziewanej @ i bach, dwie krechy są...A jesli nadejdzie @ to cóż,tak niestety czasem bywa. Ja wiem,że mnie łątwo powiedziec bo ja mam to na co czekałam ale zobaczysz ze i Ty, Wy sie doczekacie swojego Maleństwa a moze i od razu dwojga:-D
U mnie no leci niemiłosiernie i do marca juz tak blisko, poleci szybko.

Fifcia śliczny kwiat! Ja niestety nie mogę miec duzo kwiatów w domu, zresztą jedyne pomieszczenie gdzie sie jakiś delikatniejszy uchowa to ..kuchnia:baffled:
A no zdzierstwo ale co zrobisz...
Jak tam Twoje serducho?

Lamia ee no daj że pospać małżowi..Kurde, ja mam brzuch nisko, znaczy sie wszystko nisko mam i moze dlatego te mdlosci mnie tak nie mecza za to pęcherz mam regularnie uciskany a co bedzie potem to ja nie wiem...A u Ciebie to ja nie wiem, bylas u gina? Moze tez masz nisko Maluszka..A ze Ci sie dzidzia odzywa to sie kochana ciesz bo moje jeszcze sie tylko lekko przelewaja, ostatnio coś rzadziej, tzn wczoraj malo co i dzis rano tylko raz.
Fotek niestety nie mam bo choćbym miala to szpitalne usg liche jest i ja i tak nic bym nie dojrzała. A na usg chodze co 2 tyg, ostatnio mialam robione tydzien temu jak lezalam w szpitalu.
Edit: jeszcze raz doczytałam, się znaczy ze co,że Ci Maluch sie w zebra pcha czy taki brzuch troche spiczasty masz? bo juz sie pogubilam, tyle brzuchow i w ogole:-p

Ostatnia edycja:
Do góry