reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziureczka...czesc kochana! :* jak tam sie czujecie we trzy?:-) z bakteria bede walczyla za pare dni, bo musze najpierw pozegnac @, ktory jednak wczoraj przyszedl...
wczoraj rozmawialam z moim M o in vitro, tzn probowalam, bo zapytalam sie co o o tym mysli, bo moze juz czas sie zastanowic, a on "no jak chcesz to dam pieniadze na to"...:szok::wściekła/y: yyyy...:confused2:

Atanku...zapomnialabym...twoj brzusio!! cud miod :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziurko i milia :-) podziele sie tortem ale najpierw musze sie zmotywowac i isc w mega ulewe do sklepu:confused2::sorry: a jeszcze gnije w szlafroku haha i musze dokupic cos do salatki krewetkowej hehe a zjadla bym sobei krabowo krewetkowa mniam z ogorem kiszonym pychotka :-p co za pogoda az mi tv zniknelo:wściekła/y:

zaproszonka poszly :)

kochane kopnijcie mnie w zadek i wypchnijcie do sklepu po zakupy haha bo chyba ugrzezlam w lozku ale szybko biegne bo przestalo lac

Ostatnia edycja:
Mag a dziekować:) A jaki robisz,taki masiasty czy moze śmietanowy?:-)
O widzisz..salatki bym zjadla:-D

Lamia ooo no ja tez tesknilam zono number 2:-D

Milia a iui braliscie pod uwagę? Wiesz ze inf to straszne koszta?

Lamia,Milia czuję sie dobrze, dziewczyny tez.Tylko spie..ale to wiecie. Niedlugo P. wraca i to mnie jakos trzyma

dziurka ;a no właśnie , twoj meno stęskniony wróci i takie zmiany go czekają :-) pewnie b ędziecie mieli nadmiar szczęścia :-)

magenta;do ,nie nie doszło zaproszonko :-(

Ale mój mały dzidzius świruje w brzuszku :-)

Dziurka...w moim przypadku IUI nic nie da, bo takie cos zazwyczaj sie robi, jak facet ma problem, a z moim M jest wszystko ok...tak mi powiedziala pani z novum, klinika leczenia nieplodnosci...wiem ile kosztuje in vitro, bo mam kosztorys z tej kliniki, ale tu nie o to chodzi...tylko chodzi o jego reakcje...poczulam sie tak jakbym byla jakims inkubatorem, ktoremu da sie pieniadze i niech zachodzi...

Mag...ja tez nie dostalam od ciebie zaproszonka:-)

hehe chce zrobic bezowo malinowy z masa malinowa :) ale czy mi wyjdzie tego nie wiem haha:zawstydzona/y: krewetki sie rozmaraja przed wczoraj kupilam swierzutkie a tutaj krewetki i homary itp tansze od miesa haha nawet glupiego kurczaka :confused2: nic ubieram sie u urywam na chwilke moze jak wyjdzie mi ten tort i te cale krewetki to pokaze wam zdjecie haha i musze wymyslec w co sie odpicowac tylko czy ja wejde w ciuchy ktore chciala bym zalozyc

ciekawe jak tam fifka bo jeszcze jej nie widzialam dzisiaj mam nadzieje ze sie pogodzili:tak:

Mijenka trzymam kciuki za pozytywny wynik operacji! :*

Atanku śliczny brzuszek! Jeju jak ty rośniesz! :szok: Aż się zastanawiam gdzie mój Konrad ma miejsce w tym moim małym brzuszku :eek:

Pyscek łooo matko to ja trzymam kciuki za ciebie!!!!!! Ale nowina!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zafasolkuję spokojnie :* To w jakimś stopniu był komplement :tak:

Wybaczcie mi... ja ostatnio mam jakieś gorsze dni z meżem i przez to na pewno i was nieco zaniedbuję :zawstydzona/y:ale nie chcę już o tym gadać. Wczoraj korzystając z tego, ze Konrad robił strajk przeciwko kłótniom rodziców udało mi sie go nakręcić!

[video=youtube;cdbWmjtCOY0]http://www.youtube.com/watch?v=cdbWmjtCOY0[/video]

ehh mam do fasolki i do dagmary a reszty nie mam namiarow:zawstydzona/y:

witaj fifciu ale maly daje czadu hehe skopal mamusie za kare ze sie zezloscila ostatnio chyba kazda z nas ma jakies gorsze dni to chyba pogoda na nas zle wplywa ok ja mykam do sklepu i zaraz jestem

Ostatnia edycja:
milia: no tak bardzo brzydko ci M odpowiedział, ale co poradzić, albo wytłumaczyć mu jak chłpou na roli że cię uraził albo czekać że sam się domyśli

magenta: no ja chce zobaczyc tort i te krewetki w twoim wydaniu, :-) takze fota usi byc

fifka: no widzę ze twój maluszek to się nieźle zabawia w twoim brzuszku , może sie boksuje :-)

Magenta już cie mam, ale ty chudzinka, w ogóle kobiety wy wszystkie takie młodziutkie jesteście, i tak mlodzieńczo wyglądacie ze ja i mój S. to juz staruszkowie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry