reklama
Eh nie wiem niestety czy leżenie coś pomoże. Jak coś będę wiedzieć dam wam zaraz znać. To co pisała że jej coś się że tak powiem leje momentami to śluz nie był tylko chyba jej wód ubywało i to od kilku dni już, jeśli tak to muszą niestety w niedługim czasie małego wyciągać. miejmy nadzieję że da się jeszcze poczekać.
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
no to faktycznie dużo za wcześnie !!!!! FIFKA TRZYMAJ SIĘ !!!!!!!!!!!
Moja szwagierka miała to samo tylko że ją przy okazji bolał brzuch i urodziła małego w 29 tygodniu ! Wszyscy się modliliśmy żeby było okej bo miał dużo powikłań ale teraz jest dużym zdrowym chłopcem także spoko
A zaś moja bratowa też urodziła w 30 ale Krzyś od początku był silny także Fifka nie może się martwić ! Oczywiście życzę jej żeby wytrwała jak najdłużej najlepiej do terminu ! :*
Gocha ponoć lepiej właśnie w 7 miesiącu niż w 8 urodzić jak coś. Fifcia nic innego nie miała poza tym że od kilku dni jej się zdarzało że trochę wody jej poleciało ale myślała że to nic takiego że to może śluz taki rzadki bardzo. Dziś znów tak było i ją namówiłyśmy na telefon do lekarza. U mnie w rodzinie kobitka i chłopca i bliźniaczki rodziła w 7 mcu i wszystko zdrowo się chowa.
reklama
Podziel się: