reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochana nie schizuj, a ja czekam na wieści od ciebie :) powodzenia :*

Olciu fifka ma jeszcze dwa miesiące do porodu ona dziś 30 tydzień zaczęła, za wcześnie na nią.

reklama
Eh nie wiem niestety czy leżenie coś pomoże. Jak coś będę wiedzieć dam wam zaraz znać. To co pisała że jej coś się że tak powiem leje momentami to śluz nie był tylko chyba jej wód ubywało i to od kilku dni już, jeśli tak to muszą niestety w niedługim czasie małego wyciągać. miejmy nadzieję że da się jeszcze poczekać.

Moja szwagierka miała to samo tylko że ją przy okazji bolał brzuch i urodziła małego w 29 tygodniu ! Wszyscy się modliliśmy żeby było okej bo miał dużo powikłań ale teraz jest dużym zdrowym chłopcem także spoko:) A zaś moja bratowa też urodziła w 30 ale Krzyś od początku był silny także Fifka nie może się martwić ! Oczywiście życzę jej żeby wytrwała jak najdłużej najlepiej do terminu ! :*

Gocha ponoć lepiej właśnie w 7 miesiącu niż w 8 urodzić jak coś. Fifcia nic innego nie miała poza tym że od kilku dni jej się zdarzało że trochę wody jej poleciało ale myślała że to nic takiego że to może śluz taki rzadki bardzo. Dziś znów tak było i ją namówiłyśmy na telefon do lekarza. U mnie w rodzinie kobitka i chłopca i bliźniaczki rodziła w 7 mcu i wszystko zdrowo się chowa.

No wiem właśnie że lepiej jest w 7 dla płuc chyba :) No to czekamy na wieści i trzymamy kciuki za Fifkę i Konrada ! ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dbam dbam :) leżę właśnie sobie na lewym boku bo tak najwygodniej mi. Mam nadzieję, że niedługo się dowiem czy lokator czy lokatorka :) bo tutaj ciocie forumowe sprzeczne interpretacje maja ;)

Do góry