reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
miałam kryzys w ubiegły czwartek i doła totalnego, połączonego z brakiem samoakceptacji :-) ale dziewczyny dały mi kazanie poszłam do fryzjera i się nawróciłam :-)
a jeśli chodzi o ciążę to jak to w ciąży ciągle coś boli, kuje, ciągnie czyli normalka :-)

Dziewczyny mam info od Fifeczki naszej kochanej. Jedzie do szpitala. Szyjka jej się na 1 cm skróciła i w każdej chwili mogą jej wody odejść pęcherz płodowy ma prawie na wierzchu.

Wiesz, jak ja się zeschizowałam, ze mogę nie wrócić... ale mi ręce latają... zbieram się powoli, wizyta 18.30, napiszę po co i jak :)

reklama
A Fifka na kiedy ma termin??? Pozdrów ją i niech się trzyma kobitka!!!

Sil trzymam kciuki &&& Skrobnij do którejś smska co i jak:)

Atanku śliczna ta Twoja córa:D

Do góry