reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Weszłam tu na chwilę żeby zobaczyć co u Was i kolana mi się ugięły :no:

Dziureczko tak bardzo mi przykro Kochana :( Ściskam Cię mocno i sercem jestem z Tobą.

Budziłam się w nocy i sprawdzałam wiadomości że może to nieprawda, że mi się wydawało to wszystko.

Jeśli ktoś coś chce zapytać proszę o pw. dziewczyny z wystaranych mają rację jak wróci żonka moja niech nie czyta.

ehh od wczoraj caly czas o niej i kruszynkach mysle :-( wczoraj non stop o tym myslalam nie ma bezpiecznego czasu poprostu kazda z nas musi wbic sobie do glowy ze mimo codziennych obowiazkow musimy na siebie uwazac :tak: teraz bardziej dziurce jest potrzebny spokuj i mam nadzieje ze najblizsi beda teraz przy niej:tak: bo tego napewno bedzie potrzebowac

kochane

rozmawiałam z dziureńką, zadzwoniła do mnie przed chwilą. Bardzo ale to bardzo wam dziękuje za słowa wsparcia i za smsy tak napisane że jej miło było. Jest jej cięzko bardzo i prosi o zrozumienie że nie odpisuje i że tutaj się prędko nie pojawi.

Ja też wam w jej imieniu i swoim bardzo dziękuję :*

co?...ku.r.fa...czemu to takie niesprawiedliwe!! przeciez wszystko bylo super...przeciez Dziurka odpoczywala i dbala o siebie...dlaczego tak sie stalo???? jestem w szoku, rycze tak, ze nie widze nic...Dziureczko kochana przytulam cie mocno i mozesz liczyc a nasze wsparcie. Nie wiem jak moglabym ci pomoc, ale jestem do jakiejkolwiek dyspozycji...
tak mi przykro...

Dzień dobry... chyba się do niczego dziś tutaj nie przydam :-( nie mogę przestać myśleć o Naszej Dziurce i mam takiego doła od wczoraj, że tylko bym marudziła. Zajrzę może wieczorkiem! Miłego dnia!

Boże to jakiś koszmar...zajrzałam wczoraj ale jak to przeczytałam to wył kom bo nie chciałam w to uwierzyć... I taka jakaś złość we mnie weszła, że spać nie mogłam, nawet nie chciałam, żeby mąż mnie przytulał...
To jest straszne jak matka traci dziecko, nie ważne czy ma ono tydz czy 16 lat, to jest tragedia dla wszystkich, wiem coś o tym bo straciłam brata...
Chciałam coś po marudzić, i ponarzekać na teściową ale nawet już mi się nie chce...Wiecie co zaraza zrobiła?wyrzuciła moje foremki, wiem, że to nie jest drogie, ale byłam pewna, że są-właśnie zabieram się za pierniki a w dodatku to były moje foremki z dzieciństwa:(

Dziewczęta, donoszę, że żyję, ale ... czop odszedł w nocy, pół nocy łaziłam, bo miałam skurcze. Czekam. Na razie nieregularne. Idę do łóżka z nadzieją na odespanie.

reklama
Sil - kochana to juz za chwile z gorki pojdzie 3 mam mocno kciuki wyspij sie jak ci sie uda :tak: i jak bym nie zdarzyla to zycze szybkiego porodu i jak najmniej bolesnego zdrowka :* :* chociaz cos pozytywnego na dzien dzisiejszy :-)

Do góry