reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Karolka co tam u Ciebie? Jak staranka? :-)
Cześć Neciuszka
biggrin.gif
dobrze, ze takie wieści przynosisz ;-)

reklama
Nooo chociaż raz ostatnio dobre.

Fasolko potem ci maila naskrobę ale jak się obudzę do mnie sms obudził dopiero. Mam taki katar że pół nocy nie spałam.

Zafasolkujeodrazu: Dziekuje za pamięc o mnie :) Kochane nadal jestem w dwupaku choc wczoraj myślałam że urodze bolał mnie cały brzuch pod brzusze, od 2 tygodni mała mnie najprawdopodobniej uciska w lewej stronie jak zaczyna sie owłosienie łonowe strasznie boli czasem tak bardzo że ide w pół zgięta, czasem chyta mnie ból pachwin do tego stopnia że noga mi sie ugina sama. Ale nie jest źle przynajmniej plecy mnie nie bola stopy nie puchną mała jest zdrowa to najwazniejsze :)Czas leci strasznie szybko niedawno staralismy sie o dziecko a teraz zostało niecałe 3 tygodnie do porodu masakra. Ale chciała bym tydzien przenosic żeby mała sie w styczniu urodziła ale to nie odemnie zalezy :)

Dzieki Jeera! Caly weekend mialam dola.. Boje sie, ze sie nie uda. No i dlaczego to mnie spotkalo??!! Przeciez jestem zupelnie zdrowa, nigdy zadnych problemow nie mialam. Nie wiem jak wytrzymam te 2 tyg do badan hormonalnych. Chcialabym juz wiedziec co i jak...

Dostał rozwód ale odwołujemy sie od wyroku ponieważ sędzina była ewidentnie po jej stronie, pozatym zawyżyła sobie jego była koszty np przedszkola o ponad 100zł i takie tam różne ja powiedziałam odwołaj się ja poczekam nie wazny jest papier ważne że sie kochamy na ślub przyjdzie czas wkońcu wiedziałam że nie jest kawalerem :)

Jak tam twoja ciąża? wiesz czy dziewczynka cyz chłopczyk? Wszystko dobrze ?

No to życzę pomyślnego wyroku :-)
Liczę na to, ze dowiem się na kolejnej wizycie czyli 12 grudnia. Teoretycznie wszystko jest dobrze, a praktycznie przez te całe smutne sytuacje związane z Dziureczką jakoś nie umiem się pozbierać. Od wczoraj boli mnie brzuch i nie wiem czy to porblem ciążowy, czy raczej jelitowy, bo z tym tez ciągle walczę. Niestety nie odczuwam jeszcze ruchów dziecka i to mnie dodatkowo martwi.
Powiedzcie mi taką rzecz, w poniedziałek skończę 19 tydzień, czy jak pójdę w piątek na wizytę czyli 18 tydzień 4 dzień to nie będzie za wcześnie na badanie długości szyjki macicy?

Ostatnia edycja:
A co sie stało?
Ja odczuwałam pierwsze ruchy 21-22 tydzień kochana a teraz odczuwam przewaznie tylko jak samochodem jedziemy tak to mała sie mało rusza ostatnio mało ale czasami w okolicach godizn 22-23 sie rusza

Wiesz ja się finansami nie martwie bo na nic mi nie brakuje i na przyjemności też sa pieniązki boli mnie to że wiesz mój widuje sie z dziecmi 3-4 razy na miesiac na 1 godzine co to masz na 30 dni 4 godizny widziec sie z dziecmi? no powiedz do domu go nie weznie tylko zabiera go do akuku cos ala figlolandia czyli basen z piłkami labirynty no powiedz jak ma miec kontakt z dziećmi,

reklama
Sąd wyznaczył co drugi weekend i raz na tydzien w środe ale popatrz jets ojcem dzieci i nie może na noc ich zabarac tylko w sobote rano moze je zabrac i wieczorem odwieść i w niedziele zas przyjechac i odwieść i od tego sie odwoluje że dlaczego niby?
Ale wiesz wyrok nie jest prawomocny i ona zas robi co chce sobie nie jak ona dzieci buntuje miał kupony zeby dzieci miał 30min wiecej zadarmo zabawy nie i mówi jej ze ma a ona że nie . ubrala dzieci wyszli i ona do dzieci widzicie tatus ma kupiny i nawet wam nich nie dał ;/ no sory bo ona iwdziala ze tam byly do akuku , rabaty na zbaawki, i takie tam różne dla dzieci dla dorosłych . wiesz ale sąd był po jej stronie wiec wiesz dlatego złozył apelacje

A co stało sie z dziurką?

Do góry