reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
miq i bardzo dobrze, grunt to pozytywne myślenie :-)
cześć magenta
cześć magenta
M
mineralnakocica
Gość
Dokładnie co ma byc to będzie ja sie tez nakręcałam i kurde widzisz mineło 2 tygodnie i z bety było 0.00 a jak dalam na luz to za niecaly tydzien juz 406 było 
Pamiętam ten dzień 18 kwietnia mój na rozprawie sie pierwsza szykował a ja test robiłam ale nie z porannego i 2 kreski odrazu do niego podwiózł mnei do rodzicó pojechal na sprawe po sprawie do mnie raem na bete do szpitala ohhh kiedy to było
magenta: a witam witam Jak mija ci ten piękny okres? chłopczyk dziewczynka? wszystko wporzadku? Jakies zdjęcia usg?
Pamiętam ten dzień 18 kwietnia mój na rozprawie sie pierwsza szykował a ja test robiłam ale nie z porannego i 2 kreski odrazu do niego podwiózł mnei do rodzicó pojechal na sprawe po sprawie do mnie raem na bete do szpitala ohhh kiedy to było
magenta: a witam witam Jak mija ci ten piękny okres? chłopczyk dziewczynka? wszystko wporzadku? Jakies zdjęcia usg?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
magenta :)
nie wiem co dzis na obiad zrobic macie jakies pomysl??? zafasolkuje a co do boli to wiesz mnie ostatnio tez tak pobolewal bok kolo zeber a teraz widze ze mi sie zerbra znowu rozlazly bardziej

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Cześć laseczki:-)
Pyscku tulasek dla Ciebie <TulasekdlaPyscka>
Niech mąż się stara, a Ty o tym nie myśl, odstaw testy owu i te inne pierdy i tylko wspaniałe luźne - częste przytulanko :-)
Ale miałam ciężką noc. Co się obudziłam i zasnęłam, to miałam ten sam sen. Trafiałam na sale tę przedporodową gadałam z dziewczynami, które już się przygotowywały i docierało do mnie, ze ja nie mam ze sobą żadnych rzeczy. Że ja w ogóle nie mam nic kupione, żadnych ubranek dla dzieciątka, żadnych podkładów po porodowych itp. szybko wychodziłam ze szpitala i leciałam na zakupy.
No i od wczoraj wieczorem ratuje się nospą. Wieczorem miałam jakieś wzdęcie, a dzisiaj mam taki dziwny ból w lewym boku, na linii miedzy pępkiem a żebrami. To na bank nie jest już brzuch tylko jakieś takie dziwne miejsce.
Ale tutaj cichutko i pusto
Kochanie chyba Ci się udzieliło moje wczorajsze straszenie, że jakbym musiała wczoraj jechać do szpitala to nawet kapci nie mam

Hej dziewczynki
Fifcia pisała że dziś idzie do domku i po południu napisze do was na forum co i jak
To samo chciałam napisać ale mnie wyprzedziłaś :-)
A ja wstałam o 10 , wyszłam tylko z pieskiem i teraz siedzę i wcinam śniadanko! Przysięgłam wczoraj naszej kochanej Ael w rozmowie telefonicznej, że nie ruszę dziś pupy (oprócz apteki

I właśnie chciałam zapytać czy orientuje sie ktoś gdzie mogę kupić koszulę do karmienia??? bo chciałam zamawiać na Allegro ale na chwilę obecną chcę ją już mieć w domu!
Troszkę się rozpisałam.... ale poza tym chciałam jeszcze zapytać czy ktoś wie co z Naszą Sil??????
miq
A kto wierzy w spadające gwiazdki?ostatni jak wracała z nocki obserwowałam sobie niebo i mignęła mi iskierka, nie powiem co sobie pomyślałam, ale każda z Was wie...
Dzisiaj przyjdzie szatka z all... dla mojego chrześniaka i z okazji chrzcin kupiłam mu w aparcie łańcuszek srebrny z krzyżykiem(na złoty nie było mnie niestety stać) i jeszcze myślę nad prezentem po choinkę
Dzisiaj przyjdzie szatka z all... dla mojego chrześniaka i z okazji chrzcin kupiłam mu w aparcie łańcuszek srebrny z krzyżykiem(na złoty nie było mnie niestety stać) i jeszcze myślę nad prezentem po choinkę
zafasolkujęodzaraz
ja mam rozmrożonego cycka i musze go jakoś przyrządzić
do tego ogórek zielony w śmietance i ziemniaczki odsmażane.
mag mnie od wczoraj ten brzuch tak bli, ale to raczej wzdęciowe. Mam ochote przełozyć wizyte na piątek, ale nie wiem czy to nie bedzie za wczesnie na pomiar długości szyjki macicy
mag mnie dodatkowo irytuje to, ze ja jeszcze nie czuje ruchów i tak na prawde nie wiem co się w brzuchalku dzieje.
miq nie wiem czy życzenia spełniaja, ale ja jakieś zawsze wypowiadam jak widze takową
do tego ogórek zielony w śmietance i ziemniaczki odsmażane.
mag mnie od wczoraj ten brzuch tak bli, ale to raczej wzdęciowe. Mam ochote przełozyć wizyte na piątek, ale nie wiem czy to nie bedzie za wczesnie na pomiar długości szyjki macicy
mag mnie dodatkowo irytuje to, ze ja jeszcze nie czuje ruchów i tak na prawde nie wiem co się w brzuchalku dzieje.
miq nie wiem czy życzenia spełniaja, ale ja jakieś zawsze wypowiadam jak widze takową
Ostatnia edycja:
magenta :)
ma_gda- to odpoczywaj duzo
ja teraz tez musze pokupowac sobie staniki koszule kapcie itp co do koszulki moja sis kupila w sklepie pati i max ale nie wiem czy u ciebie jest
teraz jedna dostalam w spadku ale musze kupic jeszcze z jedna moze dwie
a mnie przeraza mysl ze musze chalupe popakowac i ogarnac w lutym przeprowadzka w koncu na wieksze ale to pakowanie znowu masakra :-( ale ma wpasc kolezanka to moze mi troszke pomoze z podnoszeniam itp

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja Ci niestety nie pomogę w tej sprawie bo mój ginekolog nie robił mi takowego badania nigdy...
ja na szczęście mam jutro wizytę więc o wszystkim mu powiem i zobaczymy co mi doradzi. Chyba, ze dziś wieczorem będzie to samo to zadzwonię do niego.
Mag chyba nie ma takiego sklepu ale zaraz poszukam na necie gdzie jest ewentualnie najbliższy... a orientujecie się czy w takich hipermarketach typu TESCO albo REAL dostanę???

Mag chyba nie ma takiego sklepu ale zaraz poszukam na necie gdzie jest ewentualnie najbliższy... a orientujecie się czy w takich hipermarketach typu TESCO albo REAL dostanę???
Ostatnia edycja:
reklama
M
mineralnakocica
Gość
po ostatniej wizycie dowiedzialam sie że mała sie już cisnie do wyjścia na świat i chyba dlatego mnie tak boli po lewej stronie jak zaczyna wzgórek łonowy.... że czasem ide w pół zgięta...i czasem jak ide to nagle ugina mi sie noga i ból w pachwinie...
Podziel się: