Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć laseczki:-)
Pyscku tulasek dla Ciebie <TulasekdlaPyscka>
Niech mąż się stara, a Ty o tym nie myśl, odstaw testy owu i te inne pierdy i tylko wspaniałe luźne - częste przytulanko :-)
Ale miałam ciężką noc. Co się obudziłam i zasnęłam, to miałam ten sam sen. Trafiałam na sale tę przedporodową gadałam z dziewczynami, które już się przygotowywały i docierało do mnie, ze ja nie mam ze sobą żadnych rzeczy. Że ja w ogóle nie mam nic kupione, żadnych ubranek dla dzieciątka, żadnych podkładów po porodowych itp. szybko wychodziłam ze szpitala i leciałam na zakupy.
No i od wczoraj wieczorem ratuje się nospą. Wieczorem miałam jakieś wzdęcie, a dzisiaj mam taki dziwny ból w lewym boku, na linii miedzy pępkiem a żebrami. To na bank nie jest już brzuch tylko jakieś takie dziwne miejsce.
Ale tutaj cichutko i pusto
Hej dziewczynki
Fifcia pisała że dziś idzie do domku i po południu napisze do was na forum co i jak
) i nie mam zamiaru tego słowa łamać!!! Śmiertelnie się wystraszyłam bo jak miałam te bóle to mały wiercił się jak szalony a jak się położyłam to dosłowanie zapadł w bezruch i jak na złość ja czekałam na jakiś znak a on NIC!!! n
wyskoczyła z łóżka i aż mi się słabo ze strachu zrobiło ale zaraz poczułam, że coś wyciska przez pępek delikatnie i mi ulżyło!! Potem dostałam solidny opierdziel od Ael i poszłam spać a dziś jest lepiej! Jak małż wróci z pracy to jedziemy do apteki kupić wyprawkę do szpitala i do jakiegoś sklepu po kapcie i koszulę!
ja teraz tez musze pokupowac sobie staniki koszule kapcie itp co do koszulki moja sis kupila w sklepie pati i max ale nie wiem czy u ciebie jest
teraz jedna dostalam w spadku ale musze kupic jeszcze z jedna moze dwie
a mnie przeraza mysl ze musze chalupe popakowac i ogarnac w lutym przeprowadzka w koncu na wieksze ale to pakowanie znowu masakra :-( ale ma wpasc kolezanka to moze mi troszke pomoze z podnoszeniam itp
ja na szczęście mam jutro wizytę więc o wszystkim mu powiem i zobaczymy co mi doradzi. Chyba, ze dziś wieczorem będzie to samo to zadzwonię do niego.