reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

w realu moze byc w tesco nie mam pojecia ale tez tam sa regaly dla mam i dzieci wiec calkiem mozliwe ze cos znajdziesz ;-)

ja jak mam wzdecia to jedynie co to wtedy brzuch owszem boli ale bardziej jajniki

reklama
Witam dziewczęta!

Widzę, że synowie marnotrawni powrócili, wiec i ja się odezwę;)
Mineralna: Już się parę razy pytałyśmy gdzie ty i zbiorowo oglądałyśmy twój brawurowy występ przed kamerami;) Tylko zawiedziona jestem że tak krótko!
A teraz interesownie: któraś z szacownych Pań wstawiała daaawno temu< sierpień?> link do spodni ciążowych na allegro za jakieś 40-50zł. I teraz prosze mi ie przyznać która to, bo ja nie mogę znaleźć. Na allegro widze w tej cenie same legginsy a na forum nawet nie odejmuje się szukać, bo to misja samobujcza;P
I najważniejsze... Czy ktoś moze napisać do ael i zapytać o sil? Ja nie mam numeru, a już mnie ciekawość zżera..

Kochana ja jestem załamana tym jak tam wyszłam wogóle nie wygladam jak ja masakra. Ale bynajmniej kupiłam za pieniazki kilka rzeczy dla siebie i dla małej. ale ja tk nie wygladam jak tam wyszłam byłam przerażona nawet nie oglądałam tego jak zobaczylam swą twarz odrazu przełączyłam bo bym sie kompleksów nabawiła.

Wczoraj to o mało nie urodziłam i dziś wieczorem pakuje torbe do szpitala :) bo jak mnie chyci to nie zdąże nie mam tego duzo.

GRUPA KRWI , KARTA CIĄŻY, WYNIK HBS,wymaz BAKTERIOLOGICZNY, 3 KAFTANIKI, 3 BAWELNIANE kaftaniki, 3 PARY SPIOCHÓW, 2 PARY SKARPETEK REKAWICZKI, CZAPECZKI, 2 TETROWE PIELUCHY, 10-15 PAMPERSÓW, KOCYK, i dla siebie 2 koszule, majtki poporodowe, stanik do krmienia, kapcie, szlafrok, przybory higieniczne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnia edycja:
właśnie rurki. Tylko żeby to nie były takie cieniutkie legginsy.. Ja nie wiem, chyba mi na wzrok padło, bo nie widzę żadnych takich;P A takie były fajne te co kiedyś wstawiałyście:)

Wg wy też tak macie że nie możecie się w ciąży wysłowić jak człowiek? Mieszają mi się wyrazy, idę do sklepu, proszę o pomidory, pani podaje mi pomidory a ja się dziwię, bo przecież w myślach miałam ogórki i wydawało mi się, że o nie proszę... Katastrofa:) mam nadzieję, że po porodzie mi trochę rozumu wróci, bo strach się bać:)

dzięki ci moja imienniczko:) Takie droższe to już bez sensu moim zdaniem. Raptem chwile w nich pochodzę..
ale te co przesłałaś wcześniej eleganckie. Coś sobie muszę wybrać, bo rosnę w zastraszającym tempie:)
A ty mineralna nie marudź, bo ładnie się prezentowałaś:)

reklama
właśnie rurki. Tylko żeby to nie były takie cieniutkie legginsy.. Ja nie wiem, chyba mi na wzrok padło, bo nie widzę żadnych takich;P A takie były fajne te co kiedyś wstawiałyście:)

Wg wy też tak macie że nie możecie się w ciąży wysłowić jak człowiek? Mieszają mi się wyrazy, idę do sklepu, proszę o pomidory, pani podaje mi pomidory a ja się dziwię, bo przecież w myślach miałam ogórki i wydawało mi się, że o nie proszę... Katastrofa:) mam nadzieję, że po porodzie mi trochę rozumu wróci, bo strach się bać:)
Ja mam to samo wale tekstami typu zaświeć szafkę - a mam na myśli - włącz światło, ewentualnie zamknij szafkę
kilka razy dziennie gadam takie farmazony

Do góry