• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sleepy bo się za bardzo denerwuje, czy z dzieckiem jest wszystko ok. To, że nie czuje ruchów tylko mnie dobija i coraz bardziej się nakręcam. Od wczoraj boli mnie brzuch i nie potrafie określić czy to ból ciążowy, czy od stresu, czy od żołądka

Hej kochane. Ooo faktycznie (sleepy :-P) marnotrawne powróciły. Ale dobrze niech więcej was wraca :-D
Dwa razy próbowałam do Sil się dodzwonić, ale za pierwszym razem odrzuciła rozmowę. Może jest w trakcie i mąż ma tel a może nie chce rozmawiać. Napisałam smsa zobaczymy czy odpisze.

Aaaa ja zrobiłam małemu wczoraj takie fajne zdjęcia po myciu, a tak nam szybko padł po kąpieli. W nocy to żeśmy mieli polewkę z niego, ja poszłam się umyć i młody czekał z pampersem (bo to nigdy nic z nim nie wiadomo). Wróciłam, no to zmieniamy, a ten spał, był taki senny podczas zmiany, pomrugał oczkami, po czym gdy tatuś czyścił chusteczkami pupkę to ten zasnął! I praktycznie, ubraliśmy no to sru do łóżka i spał. Ale coś za coś. Nad ranem był przeokropnie marudny i płaczliwy, że walczyliśmy o sen ponad 2 h.

Jest wiadomość od Sil: Jutro prawdopodobnie idzie do domu, ale potrzebuje czasu i odpoczynku od forum. Myśli o nas ale stresy jej nie służą. Do porodu nie pojawi się na forum. Prosi też by nie pisać do niej, ale prosi o trzymanie kciuków.

AAAA... no tak:) To życzę dziewczynki!! Chyba że zmieniły się preferencje w tej kwestii a ja nie wiem;)
U mnie proszę trzymać kciuki 17. za kochones;) Chociaż już skłaniam się coraz bardziej do tego, że dziewczynki też mają sporo zalet;)

Halo halo, to ona jeszcze w dwupaku? ja myślałam, że już po wszystkim:/ U niej nie ma żadnych powodów do obaw, nie? Już jej czas-39tydz? Trzymam kciuki!!

Ostatnia edycja:
Ja mam wiadomość od Sil że powinna wrócić dziś do domu bo to fałszywy alarm był, ale nie będzie raczej tutaj zaglądać musi odpocząć.

Ja mam jedne spodnie z h&m za 85 zł jak narazie latam w nich jak wychodzę z domu bo po domu to dres spoko jest :)

reklama
Zafasolkuje kochana ja nie czułam tez długo ruchów a raz miałam historie jestem na wizycie i zawsze serduszka sluchalismy no to przyklaada jakies tam przyrzadzenie i nie może znaleśc patrzy sie lekarz na mnie potem na brzuch i znowu na mnie i na brzuch mnie juz gorąco bo widzialam jego mine i spojżenie ale naszczescie znalazł serduszko i słyszałam bicie serduszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry