reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka ja też mam zawsze ten problem... taki zwykły kotlet w panierce to już nudny a nigdy nie wiem co wymyślić i ostatnio zrobiłam w takim sosie śmietanowo-ziołowym (korzystałam z "Pomysł na..." Winiary) w kwałkach a do tego miałam ziemniaczki i sałatę w śmietanie. Naprawdę było dobre

reklama
Ja jednak zrobię ten serek pleśniowy, bo mi mąż już truje o tym serze z 2 tygodnie. Jutro spaghetti, a w środę barszczyk czerwony. Za to w czwartek muszę zrobić coś co mi na piątek zostanie, bo ja kopsnę do rodziców na obiad, a głodomora muszę czymś nakarmić.

Skończcie ten temat o jedzeniu, bo mi ślinianki zwariowały i zaraz mi ślinka po brodzie pocieknie;P I z tego wszystkiego u mnie dziś kurczak się smaży :)

reklama
A ja dziś zjem coś z małżem niezdrowego na mieście :-) a teraz uciekam po moją wyprawkę... :-) powiem Wam, ze nawet kupowanie lewatywy mnie podnieca :-D

A tak poza tym to dostałam od K ciotki próbki różnych perfum i DOLCE & GABBANA The One to jest od dziś moje marzenie!! Strasznie mi się podoba!

Do góry