reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mineralna ślicznie :D

zafasolkuję NO STRESS !!! wdech wydech wdech wydech :*

Ael obejrzalam na fb filmik i już był głos :D , jeszcze troche i Wiktorek będzie wołał mama !:p

Olcia dla ciebie jeszcze z zapakowanego brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~

Magda a już myślałam.... :-D

A mi tak brzuch urósł w szpitalu ze szok!! :szok: Chyba dopiero terazwypcha mnie tak nie na żarty... już w kolejne spodnie ciążowe się nie mieszczę...

Ja staram sie nie denerwowac ale czasem nie umie sie opanować niestety

Ja w żadnych spodni ciązowych nie miałam tylko leginsy normalne nie ciązowe :)

Potrzebuje pomocy od kobitek które kupił komplet poscieli do łóżeczka z ochraniaczami bo ja na all szukam ale jakos nic ciekawego nie ma

Hahaha nie no :-D w dresach i leginsach bedę leżała :tak: albo z gołym tyłkiem :laugh2: tylko się śmieje ze nie przypuszczałam ze przez tydzień tak mnie wypcha :szok:

Ogólnie mieszkałam 25 lat w Wesołej pod Warszawą..od 3 lat mieszkam w centrum..na początku Żoliborz a teraz samo centrum :)

No to ja śmiało mogę powiedzieć, że klikam ze wsi (Kabaty) :)
hej, ja tez jak przyjezdzam na studia to mam kawalerke z centrum, praktycznie na nowym swiecie:-)mozna by sie kiedys umowic na jakis spacer i kawke:-)

A proszę, tylko trochę trza głośniej, ale mlody chwilę się rozkręca

[video=youtube;muc1pMLZcL4]http://www.youtube.com/watch?v=muc1pMLZcL4[/video]
no nie...jaki smieszny jest :-) slodziak...ja totalnie zakochana w nim jestem!!!:tak:

Hm.... czekam na poród... zatrzymali mi go i teraz biorę leki na powstrzymanie... Teraz chodzi o to żebym jak najdłużej jeszcze ponosiła, bo im mały większy tym lepiej. Moge teraz urodzić za tydzień albo nawet w terminie (choć to wątpliwe...modle się choć o styczeń)
ja sie tak martwilam o ciebie, ze szok, Atan mi napisala smsa, ze w szpitalu jestes...kurde...az strach pomyslec. jak mi teraz nie bedziesz lezala i odpoczywala to sama osobiscie przyjade i przywiaze do lozka!!:-):-D:tak: ciesze sie, ze jednak wszystko narazie gra i prosze przekazac Konradkowi, zeby sie nie spieszyl na swiat...bo jeszcze tu mu sie znudzi:-)
my dzisiaj kupilismy sobie eurobiznes (pamietacie ta gre zmlodszych lat?) i bedziemy sie "zabawiac" wieczorem:happy::rofl2:

reklama
no Fifka teraz to już będzie rosła w oczach :D poprosiłabym Cie o zdjęcie ale teraz to Ty się nie ruszaj!:p jak małż wróci to go możesz poprosić o pstrykniecie fotki :D

Do góry