zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
cześć malinka może kopsnij na betę, to powinno Ci potwierdzić wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj :-)Hej dziewczynyjestem tu nowa
Postanowiłam napisać do Was bo mam nie lada problem. Otóż okres mi się spóźniał, więc zrobiłam test, który wyszedł dosyć blado i generalnie to nie wiem czy pozytyw czy negatyw. Jak sie naucze to postaram sie wkleic jego zdjęcie tutajZobacz załącznik 414355
To było 3 dni temu. Dziś rano robiłam test i wyszedł negatywny. jedna kreska jak byk... okresu jak nie było tak nie ma. Wybrałam wasz topic, ale tak własciwie to byłaby wpadka a nie starania, ale taka...chciana wpadka. Jak już nam doszło do głowy ze moze zostaniemy rodzicami, to wrecz o tę kreske drugą się modlimy...a tu nic. Więc jesli z tego nic nie wyjdzie, to pewnie zostanę z wami i po okresie bedą już prawdziwe staraniaa tymczasem mam nadzieje, że mogę się do Was dołączyć i mnie nie przegonicie
?
a to nie musi być 0,2 o tej najwyższej z 6 niższych?