reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja bym zrobiła jeszcze raz test, jak były II kreski to test jak najbardziej pozytywny, dziwne, że drugi nic nie pokazał

Hej dziewczyny :) jestem tu nowa :D Postanowiłam napisać do Was bo mam nie lada problem. Otóż okres mi się spóźniał, więc zrobiłam test, który wyszedł dosyć blado i generalnie to nie wiem czy pozytyw czy negatyw. Jak sie naucze to postaram sie wkleic jego zdjęcie tutajZobacz załącznik 414355
To było 3 dni temu. Dziś rano robiłam test i wyszedł negatywny. jedna kreska jak byk... okresu jak nie było tak nie ma. Wybrałam wasz topic, ale tak własciwie to byłaby wpadka a nie starania, ale taka...chciana wpadka. Jak już nam doszło do głowy ze moze zostaniemy rodzicami, to wrecz o tę kreske drugą się modlimy...a tu nic. Więc jesli z tego nic nie wyjdzie, to pewnie zostanę z wami i po okresie bedą już prawdziwe starania :) a tymczasem mam nadzieje, że mogę się do Was dołączyć i mnie nie przegonicie :)?
Witaj :-)
widzę, że masz taki sam "problem" jak ja ... tzn też okres mi się spóźniał i zrobiłam test wyszedł identyczny jak Twój, a następny po tygodniu negatywny i następny znów negatywny ... powiem tak, poradzić Ci nic nie mogę bo sama nie wiem co się dzieje, ja wcześniej dostałam skierowanie na badania i właśnie czekam na ich odebranie a potem lecę się zapisać do gina. więc może Ty również zapisz się do swojego jak @ nie przyjdzie a test wyjdzie negatywny ... :-( sama jestem ciekawa co może być przyczyną czegoś takiego :-(
Ale trzymam kciuki aby wyszły u Ciebie II krechy &&&&&&&&&&&&&& :-)

Hej Pyscku :* Jak dobrze, że napisałaś, przynajmniej wiem, ze nie jestem jakas nienormalna i innym tez testy wychodzą raz tak raz tak :-D no trzeba będzie coś z tym zrobić, bo nie można tak w niepewnosci zyc :) Już wczoraj wieczorem brzuch mnie rozbolał dokłądnie jak na okres i myślałam ze w nocy dostanę, a tu nic, ani śladu po bólu, po okresie też, no i po drugiej kresce na teście tez ani śladu. Zwariować można :D

no że tak powiem mój organizm uwielbia mi robić psikusy... po prostu mam już dość tego wszystkiego ... w następnym tyg zapisze się do gina i dowiem się co i jak ... mam nadzieję, że to nic poważnego ... ehh...

Hej dziewczyny :)
Ja Was czasem podczytuję, ale na więcej, czyli odpisanie nie mam niestety czasuuu... teraz też tylko tak na krótko, bo zauważyłam, że zafasolkuję strasznie się martwi brakiem ruchów... Kochana nic się nie bój!!!:) ja pierwsze ruchy poczułam dopiero około 21-22 tygodnia ciąży, ale poczytałam, że to normalne, więc się tym nie martwiłam :) a Julcia potem tak nadrabiała, że pod koniec ciąży aż mi skóra na brzuchu popękała od tego jej wypinania się :-) wszystko jest dobrze i Twoja dzidzia na pewno wkrótce do Ciebie zapuka :)

reklama
Do góry