reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Macica mi tak uciska na pęcherz, ze ciągle chce mi się sikać, ale żeby było zajebiście, to uciska w taki sposób, ze muszę prawie nogi na głowę założyć, żeby siiiii poleciało bo coś mi się tam blokuje.

No neciuszka jest prawdopodobne, ze będziesz miała sybciej. Ja się w piątek dowiem, czy będę miała przyjść 2 stycznia, czy 30 grudnia na te połówkowe

reklama
a u mnie 22 dc i plamienia mimo luteiny chyba musze zmienic lekarza bo do ***** nie bede wszystkich badan robic na swoja reke nic pomocy i wsparcia tylko glupie zarty "bedzie pani w ciazy mam dosyc juz"

ja mam się umówić między święta a sylwestra ewentualnie pierwszy tydzień stycznia. i tak wiszę na tym telefonie bo tam się czeka 3 tyg albo dłużej ostatnio na termin.

pod suwaczkiem masz link do glownej strony :-) ale już znalazłam ;-) kok wcale nie jest mały :-) teraz niech idzie ponad górna kreskę :-)
już poprawiłam, no nie ma 0,2 ale jestem dobrej myśli, chyba dzisiaj mam szczyt śluzu bo rano bylo jeszcze ciut rozciągliwego a teraz już taki mleczny mi się rzucił

ja mam się umówić między święta a sylwestra ewentualnie pierwszy tydzień stycznia. i tak wiszę na tym telefonie bo tam się czeka 3 tyg albo dłużej ostatnio na termin.
Ja miałam mieć połówkowe 2 stycznia, ale najbliższa wizyta miała być 12 grudnia, a że ja to wszystko przesunęłam i ide wcześniej to i pewnie na połówkowe mnie zaprosi 30 grudnia. No chyba, ze na narty skoczy ;-)

już poprawiłam, no nie ma 0,2 ale jestem dobrej myśli, chyba dzisiaj mam szczyt śluzu bo rano bylo jeszcze ciut rozciągliwego a teraz już taki mleczny mi się rzucił

Jest skok o 0,2 :-) bo przed skokiem masz 36,61 a teraz 36,88 :-) a najważniejsze ze ta ostatnia tempka jest wyższa od pozostałych :-)

reklama
Hej dziewczyny :) jestem tu nowa :D Postanowiłam napisać do Was bo mam nie lada problem. Otóż okres mi się spóźniał, więc zrobiłam test, który wyszedł dosyć blado i generalnie to nie wiem czy pozytyw czy negatyw. Jak sie naucze to postaram sie wkleic jego zdjęcie tutaj Bez
To było 3 dni temu. Dziś rano robiłam test i wyszedł negatywny. jedna kreska jak byk... okresu jak nie było tak nie ma. Wybrałam wasz topic, ale tak własciwie to byłaby wpadka a nie starania, ale taka...chciana wpadka. Jak już nam doszło do głowy ze moze zostaniemy rodzicami, to wrecz o tę kreske drugą się modlimy...a tu nic. Więc jesli z tego nic nie wyjdzie, to pewnie zostanę z wami i po okresie bedą już prawdziwe starania :) a tymczasem mam nadzieje, że mogę się do Was dołączyć i mnie nie przegonicie :)?

Do góry