reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku my nie mamy pokoika dla dziecka, a jedynie w salonie wydzielony kącik. Tam miało nic nie być... ale pomyślałam ze zrobie sobie tą przyjemność :-D a co!

Atanku
super ubranka! Najbardziej podoba mi sie ten puchaty sweterek :-D

reklama
IWASKU no takie skromne życzenie mam po prostu co do tego stycznia :-p Ja też nie mogę narzekać na teściową, też mi ostatnio powiedziała, że jak będę chciała koniecznie mieć coś posprzątane na święta ( w sensie w szafkach) to mam po nią zadzwonić. I tak pewnie nie skorzystam bo przeciez mam jeszcze K ale miło z jej strony.

Fifka ślicznie! Zazdroszczę :zawstydzona/y:

Atan super ubranka. Ty szalejesz w lumpexach a ja na Allegro, uwielbiam oglądać ubranka używane ale z oryginalnych marek i w śmiesznych cenach.... tak właśnie kupiłam większość garderoby dla małego z NEXT'a i tego się będę trzymać w późniejszych rozmiarach :-p

Fifka mega zajebiste:D aż mi się przypomniało jak ja z bratem - on rysował a ja malowałam- postacie z bajek :D miałam wszystkie postacie z looney tunes (czy jak to sie tam pisze) itp :D

Atan śliczne te ubranka :D a takie body białe(identyczne) widziałam u nas w tesco chyba za 40 zł 3 sztuki :p

Witam się :-)
Dziurko kochana trzymaj się mocno i ciepło. Tule Cie z całych sił!
Wow Fifka, Twoj mąż ma taki talent? cudownie to wygląda
Atan piękne ubranka i w pięknych kolorach;-)
A ja melduje, ze byłam dzisiaj na usg, wreszcie przez brzuch:-) Byl ze mną moj mąz i teraz tylko ciągle pisze mi sms, ze dzidzius machał łapkami :-) dziecię moje rośnie pięknie i jest wg dl. ciemieniowo siedzeniowej starsze o 5 dni niz wg.ostatniej miesiączki

Fifka: pięknie!!:) Do tych mebelków z meblika będzie bardzo pasować:) A co do farb, to ja kiedyś malowałam samym pigmentem i też było ok. Ja lubię sobie pocieniować trochę, a takimi akrylowymi nie mam cierpliwości:-p

Atan: cudne:) Takie dziewczęce:D coraz bardziej mnie ciekawi co tam moje dziecię ukrywa;)

Pyscku: tulę i ~~~~ na kolejny cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Nala ja to malowałam :-D Mąż pomaga mi kolorować bo ja nie moge stać.

Pyscek
tule cię bardzo mocno :* Ale przynajmniej sprawa się wyjaśniła i zaczniesz kolejny cykl starań!

Do góry