reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nala ja to malowałam :-D Mąż pomaga mi kolorować bo ja nie moge stać.

Pyscek
tule cię bardzo mocno :* Ale przynajmniej sprawa się wyjaśniła i zaczniesz kolejny cykl starań!

:szok: wow no to masz talent, moge tylko pozazdroscic :-)

a ja oficjalnie jutro zaczynam II trymestr :-)

Ostatnia edycja:
reklama
pyscek :*<głaszcze>:* bedzie dobrze na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nala gratuluje 2 trymestru :-)

Dzięki słońca za fluidki ... nom wiedziałam że po dupku dostanę @, ale następny cykl przede mną ... mąż już mi zapowiedział że nie odpuści mi teraz z przytulankami :szok::confused2:
Atanku jak się czujesz ?? śliczne ubranka dla małej zapodałaś :-D
Fifka żoneczko jak tam się czujesz ?? malunki boskie :tak: najbardziej mi wpadł w oko lew i zebra :-D

witam się i ja, cudzoziemsko :)
Atan piękne te ubranak, mieścisz się jeszcze w szafkach? szczególnie mnie urzekła kurtka nike :-D, dziękuję Ci za priv wczoraj
Fifka super rysuneczki i oszczędzaj się.
Ja po przeczytaniu tego co się stało Dziurce jestem w szoku :szok: Boże jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Strasznie mi źle z tą informacją, ale czy chociaż wiadomo dlaczego???

Pyscek to chyba dobrze, że @ przyszła, możecie zacząć kolejne staranka, teraz na pewno się uda :tak: przesyłam milion fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od kluseczki Amelki ;-)

A gdzie matka chrzestna mojego dziecka Magd.@ zapomniała o nas??? :confused:

reklama
niema za co niewiem wszystko na strychu w styczniu panele i komoda stanie i bedzie wielkie pranie ;-) a kurteczka z lumpka i na wieksze dziecko ale byla taka ładna wiec trudno jej nie wziasc i maz ja znalazl ;-) za te wszystkie ciuchy 60zl zapłaciłam ;-)

Do góry