• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzięki słońca za fluidki ... nom wiedziałam że po dupku dostanę @, ale następny cykl przede mną ... mąż już mi zapowiedział że nie odpuści mi teraz z przytulankami :szok::confused2:
Atanku jak się czujesz ?? śliczne ubranka dla małej zapodałaś :-D
Fifka żoneczko jak tam się czujesz ?? malunki boskie :tak: najbardziej mi wpadł w oko lew i zebra :-D

witam się i ja, cudzoziemsko :)
Atan piękne te ubranak, mieścisz się jeszcze w szafkach? szczególnie mnie urzekła kurtka nike :-D, dziękuję Ci za priv wczoraj
Fifka super rysuneczki i oszczędzaj się.
Ja po przeczytaniu tego co się stało Dziurce jestem w szoku :szok: Boże jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Strasznie mi źle z tą informacją, ale czy chociaż wiadomo dlaczego???

Pyscek to chyba dobrze, że @ przyszła, możecie zacząć kolejne staranka, teraz na pewno się uda :tak: przesyłam milion fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od kluseczki Amelki ;-)

A gdzie matka chrzestna mojego dziecka Magd.@ zapomniała o nas??? :confused:

reklama
niema za co niewiem wszystko na strychu w styczniu panele i komoda stanie i bedzie wielkie pranie ;-) a kurteczka z lumpka i na wieksze dziecko ale byla taka ładna wiec trudno jej nie wziasc i maz ja znalazl ;-) za te wszystkie ciuchy 60zl zapłaciłam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry