reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasolka no z wodami wszystko OK na szczęście ale szyjka chyba się skróciła bo lekarz mnie zbadał z nietęgą miną (ale wprost mi tego nie powiedział) i przepisał ten sam lek co bierze Fifka na powstrzymanie czynności porodowych no i kazał bezwzględnie leżeć... :eek:

O masz, Mag to smigaj do łóżka i leż! COs mi się wydaje ze tu nadejdzie taka chwila że sie będziemy wypakowywać wszystkie na raz!;-)

witam koc kupiony na prezent dla mnie od rodzicow na gwiazdke ;-)
a w lupeksie sie okupiłam tzn dla Amelki ;-) a sobie tylko bluzke i przyszly leginsy ;-)

DZIURKO KOCHANA TRZYMAJ SIE :* jestesmy z toba zawsze myslami !!:*<przytul>

:-D:-D:-D faktycznie obojetne:-) Damy radę Mag tylko faktycznie oszczędność maxymalna!!!! Na szczęście teściowa powiedziała że mam nic na święta nie robić. Chciałam pomóc w przygotowaniach ale powiedziała że najważniejsze jest maleństwo a świętami mam się nie przejmować. Nie mogę narawdę narzekać na teściów.
Atan to dawaj foty:)

Kupiłam termometr na podczerwień i powiem Wam że super sprawa. W sekundy wynik ,łatwo ,szybko i bez problemów

Sleepy dziękuję ;*

Dziureczko ja już ci pisałam, ze jestem sercem z tobą! Zawsze możesz na mnie liczyć :tak:

Matko jaki u mnie w domu szał!! Maż na zmiane maluje ze mną obrazki i ściany w sypialni! Tak się zaangażował w projekt dla maluszka ze szok :-D Cały czas powatarza do brzuszka że tatuś też to dla synka robi i że się stara ;-) Oboje cieszymy się jak dzieci bo wygląda to lepiej niż sobie wymarzyłam!!!!

Aż wam sie pochwalę!!

P1060851.jpgP1060852.jpg

Jakie to czasochłonne... i jeszcze trzeba dwoma warstwami malować zeby kolor byl intensywny (na zdjęciach dopiero pierwsza warstwa)

No ale do jutra mam nadzieje zrobimy a jak nie to jutro dokończymy :tak: A teraz zrobimy sobie spagetti :-D

Spokojnie nie przeciążam się, siedze na krzesełku i co chwila wracam się położyć. Małego czuję bardzo wysoko więc też dobrze to świadczy.

reklama
Do góry