kwiatuszekq20
Fanka BB :)
pyscku łacze sie w bólu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykro kochana...wiesz co, ja dostawalam tak wczesnie @ i okazalo sie, ze mam problem z prolaktyna, badalas sie moze pod tym katem? bo to latwo sie leczy :-)a ja umieram dzis 23dc a ja uwaga dostalam @
Dziureczko moja kochana, tesknimy za toba, jak bedziesz gotowa to wracaj! ja tule cie mocno :*Witajcie...
Ja tylko na chwilkę.
Chciałam Wam bardzo podziekować za wsparcie,za kciuki,za ciepłe słowa,które przeczytałam i usłyszałam przeważnie za sprawą Neciuszki przekazującej mi wszystko ku pokrzepieniu.
Dziękuję tym z Was,które nie zapomniały o mnie..
Mam nadzieję,że rozumiecie moje zniknięcie z wątku. Nie znaczy to jednak,że o Was nie pamiętam,że nie trzymam kciuków,że nie czekam na Wasze Dzieciątka.Jesteście mi bardzo bliskie. Nie myślałam,że takie babeczki będą mi zarazem obce i tak bliskie...
Dbajcie o swoje Skarby i o siebie. Nie ma nic cenniejszego w życiu niż dziecko. Nie ważne sprzątanie,gotowanie czy cokolwiek innego. Tak dbałam o siebie a tu....
Całuję mocno i trzymam &&&&&
jestem w szokuMatko jaki u mnie w domu szał!! Maż na zmiane maluje ze mną obrazki i ściany w sypialni! Tak się zaangażował w projekt dla maluszka ze szokCały czas powatarza do brzuszka że tatuś też to dla synka robi i że się stara ;-) Oboje cieszymy się jak dzieci bo wygląda to lepiej niż sobie wymarzyłam!!!!
Aż wam sie pochwalę!!
Zobacz załącznik 414691Zobacz załącznik 414693
Jakie to czasochłonne... i jeszcze trzeba dwoma warstwami malować zeby kolor byl intensywny (na zdjęciach dopiero pierwsza warstwa)
.
tule kochana, ale dobrze, ze przyszedl, bo przeciez znow zaczniecie nowe staranka z eMkiem!!:-) takze tylko sie cieszyc...witajcie :-)
no dziś kochane miałam niespodziankę ... @ mnie nawiedziła:-(