reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to SMACZNEGO neciuszka, niech im rzadko później idzie. Co się przejmujesz :-)
Moja teściowa pleśń ze słoików zbiera i z innych produktów odkrawa, i nieidzie babie przetłumaczyć, że ten produkt już w środku te pleśń zawiera. Ale żeby było bardziej zajebiście, to tak samo robi bratowa mojego męża - UWAGA - technolog żywienia. Buhahahhhhahaah normalnie porażka, ze tacy ludzie po ziemi chodzą, ale z drugiej strony dzięki nim my jesteśmy idealne ;-)

reklama
przeczytałam to łap kawałek :-) DSCN4920.JPG

A to przecie z pleśnią tak samo robią. Ale jak zobaczyłam to mnie zatrzęsło. I jeszcze do mnie noooo jak ja śmiem wyrzucić. To samo było z ciastem jak mi babki cytrynowej zostało i sucha jak nie wiem ale zjedli jak ja kurom dać chciałam :/ ale cóż z głupimi ludźmi się nie wygra. Na szczęście mój mąż i szwagier zupełnie inne ludzie.

A śmiać mi się chce bo teściowa nagle przychodzi teraz żeby jej pokazać co przyszło wczoraj te ciuszki haha chyba zuważyła że mnie wkurza i jakoś ją omijam ;)

Magda mmmmm smakowicie wygląda :)

Ja mam zamiar upiec w piątek ciasto z ananasem. Pychoootaaaaaaaa mój małż to sam by blaszkę zjadł więc za wcześnie zrobić nie mogę ;)

Witam Was.Jestem tu nowa.Pomozcie prosze,dajcie nadzieje.
Staramy sie z mezem o dziecko 3 lata.Ja mam PCO,on wyniki wszytskie w normie.4 inseminacje za nami -zadna nie udana.Podeszlismy do in vitro.Mialam 7 oocytow,jego nasienie dobre.3 oocyty zaplodnione zostaly poprzez ICSI ,pozostale 4 normalna metoda.Zaplodnil sie TYLKO 1 zrobiony ICSI ale byl uposledzony genetycznie.Pozostale 6 nawet sie nie zaplodnilo!!!
Powiedzcie dlaczego tak sie stalo???Czy to znaczy,ze nasze komorki nigdy nie beda w stanie sie polaczyc????????????

Tak czasem bywa. Musisz być dobrej myśli. Twoje podejście, samopoczucie również mają wpływ na jakość jajeczek itp. Głowa do góry bo pewnego dnia ci się tyle zapłodni i przyjmie że będziesz mamą bliźniaków przynajmniej :)

laki wklejam fotke prosze sie nie smiac:)
czekam na szczsrosc do bolu
fifcia trzymam kciuki
iwasku kochana płodna płodna była ale czy pozytywnie hehe
Zobacz załącznik 418049

No no lasencja ! Bez stanika wygląda super:)

ALe Wy macie "wesoło" z tymi teściowymi. Ja bym nie dała rady z moim charakterkiem :rofl2:

Dalej cisza u naszych ciężarówek na wypakunku? Jak tak dalej pójdzie to je jeszcze wyprzedzę!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry