reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
piekne foteczki brzucholek tez a swiecznik mam podobny hehe
a ja siedze z farba m mi nalozył na odrosty hehe
iwasku ja jak wysłałam mojego w zeszłym roku po choinke mowie kup taka minimum metr to mi wrocił z 50cm i powiedzial taka starczy ale szczerze to nawet jest problem zeby ja postawic gdzies wiec doputy tu mieszkamy mamy mala a jak sie pojdzie na swoje to sie zainwestuje w wieksza wiec nie jestes sama z mala

Donia piękny brzuszek :-) i czemu zamazałaś Wasze fotki :p

jak dzis tak kawałowo

Przychodzi gej na basek i pyta

-jaka dziś woda ?

- ch**ujowa

-uwaga! skaczę na dupcie :-p

magdalenko gratuluje zdania egzaminu ;-)

lamiav slicczna choinka

donia dobrze ze mala rosnie ;-) a jaki sliczny brzuszek jakos mi sie zdaje ze mniejszy niz moj :szok: slodziasty i masz kreske a ja niemam ...

a ja odebralam paczke ale ciuszkow doatalam chyba tylko raz wypiore wszystko ;-) i wiecej nie bede musiala ;-)

masakra mieliśmy zebranie pracowników z wójtem na temat podwyżek i premii świątecznych - ogólnie kasy. Była taka jazda, ze szok. Myślałam, ze mi Łucja wyskoczy przez pępek i powie do szefa "Masz jakiś problem do mojej mamuśki?"

Hahaha aż tak? No no no... ale coś tam ustaliliście?

No to apropo fast fooda ja właśnie przed chwilą pochłonęłam zestaw z tortillą miodowo - musztardową z mc donalda :-) Dopiero teraz wróciłam! Jestem wykończona ale egzamin zaliczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda na 3+ a rozpisałam się na 2pytania na dwie i pół strony A4 i na temat ale coś tam jej jeszcze brakowało więc dlatego taka ocena :/ ale cieszę się, że mam już to za sobą!! Teraz mogę się skupić tylko i wyłącznie na moim synku!
A no i koleżanka, ktora miała termin na 8 stycznia wysłała mi mmsa z fotką swojego maluszka bo dziś urodziła

Kwiatuszku bez stanika stanowczo lepiej a poza tym to idealnie!!! Wygląda jak na Ciebie szyta! Uwierz mi, że nie mogłabyś jej mieć rozmiar większej! a jeśli boisz się, że będziesz czuć się nie wygodnie to idź do pierwszej lepszej pasmanterii i kupi kawałek tasiemki np. czarnej i wszyj sobie delikatnie od spodu ramiączka :-)

Gratuluję zdanego egzaminu!!!! :-D Nie ważne jaka ocena! Ważne ze masz już to za sobą! :tak: A co do fast foodów to ja właśnie mam na obiadokolację spagetti ;-)

no wróciłam do domu i od razu sie poryczałam chyba jakieś hormony
Buty mi przemokły pada duzo, śniegu w kurtce się ledwo dopiełam i do cholery jeszcze mało się nie po..sr..ałam potej dzikiej kiełbasie co ją tak zachłannie zjadłam .
jestem wściekła bo musze kupić buty i kurtkę a kurtki drogi :wściekła/y: amża zamiest mnie pocieszyc to mi wykład daje, jak bym chciała jego rady to bym zapytała a ja chciał sie tylko wygadac

magdalena: no to super ze efzamin zdany, oby tak dalej, a ocena nie wazna ważne ze zaliczone:-)

laura: witaj w gronie skopanych kobiet które się z tego cieszą :-)

fifka: no to skoro masz wyniki dobre to znaczy ze pewnie donosisz maluszka tyle ile trzeba

witam nową staraczke

no własnie mamie się żaliłam bo zxadzwoniła i mówi ze cos znalazła tylko nie wie czy będzie dobre na mnie jutro mam przyjechac i zmierzyć :-D
a zapisze sobie tą stronę i jak to co jutro zobacza sie nie nada to zamówię coś z netu.

a na poprawę sobie humoru pochwalę się choinką,
a potem biorę się za robienie moich świątecznych ciasteczek :-DZobacz załącznik 418256Zobacz załącznik 418257choinka bez światełek i ze światełkami

No zobczymy czy donoszę do terminu, ale dla mnie ważne jest zeby chociaż do stycznia dociągnąć :-D

A choineczka śliczna!! :tak:

dziewczynki chyba czas na brzuszek, stuknął 34 tc :)
a i jeszcze mój świąteczny nastrój :)
Zobacz załącznik 418278Zobacz załącznik 418279Zobacz załącznik 418280

śliczny brzuszek!! Rośniesz kochana :-D ekstra te twoje zestawienie, idealnie widac na nim jak z każdym miesiacem brzuszek ci wypychało :tak:

Donia piękny brzuszek :-) i czemu zamazałaś Wasze fotki :p

jak dzis tak kawałowo

Przychodzi gej na basek i pyta

-jaka dziś woda ?

- ch**ujowa

-uwaga! skaczę na dupcie :-p

Hahah znam to! Znam w ogóle kilka kawałów gejowskich.

Jedzię dwóch gei w autobusie, Nagle jeden do drugiego mówi:
-Kochanie wsadz mi paluszka w pupkę... tak bardzo mi się zachciało...
-Ale tu w autobusie? - odpowiada drugi
-No proszę!! - No iw sadził... Nagle ten pierwszy znowu - Kochanie a teraz wsadź dwa paluszki!
-No gdzie? Tutaj? Poczekaj....
-No proszę proszę!! - No i wsadził... Ale ten pierwszy znowu - A teraz wsadź całą ręke!
-TUTAJ? Poczekaj aż do domu wrócimy!
-No proszę!! Tak bardzo tego pragnę!! - no i wsadził... -A teraz pogrzeb. Ten drugi grzebie, grzebie i nagle coś twardego poczuł... Wyciąga, a tam złoty zegarek. Ten pierwszy nagle - Happy Birthday to you! :-D

A ja tylko na troszkę bo zaraz obiadek będzie - no to bardziej kolacja... Będziemy jeść Spagetii!! :tak: Właśnie zrobiliśmy prezenty rodzinie i troszkę w szafkach posprzątałam! :-D

reklama
fifka a ile wazy konradek ?? bo tak sie zaczelam zastanawiac ;-) smacznego ;-)

ja wypilam kakao i zrobilam se 2 buleczki i jakos leza najadlam sie kakaem :szok:

Do góry