reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku oj nie za bardzo wiem... z moich obliczeń wynika że waży koło 1700g. Ale będę wiedziała dopiero 2 stycznia bo wtedy będe miała szczegółowe badanie.

reklama
no ja jak dobrze pojdzie to sie dowiem 28.12 o 16 tej bo mam przeniesiona wizyte 3 usg specjalistycznego..a mialabym w czwartek ahh.. zaczekam sie ...

Heh no cóż... ja też nie jestem zachwycona ze mam wizytę dopiero 2 stycznia... :-(To całe dwa tygodnie... a ostatnie dokładne badania maluszka miałam 30 listopada...

Ja też mam wizytę 27.12 i po prostu umieram z ciekawości czy to będzie ostatnia i da mi już skierowanie do szpitala czy jednak będę musiała jeszcze do niego zajrzeć... :-p nawet święta mnie tak nie cieszą i bo czekam tylko na ten wtorek... :-p

No każda z nas już na ten styczeń czeka, bo to coraz bliżej rozwiązania :-D Ja jestem strasznie ciekawa czy do litego donoszę czy już w styczniu mały będzie na świecie! :tak:

milej kapieli ;-)

A JA ZJADLAM KALENDARZ ADWENTOWY DO 24 WLACZNIE TAK ZA MNA CZEKOLADA SZLA ;-) no i zjadla ;-)

reklama
Ajj woda była obłędna! Ale niestety nie można w ciąży siedzieć długo w tak ciepłej wodzie... a szkoda...

Załamałam się, bo choroba lustrzana tak mi doskwiera że już nawet własnych włosów łonowych nie widzę... :szok: NIC! Teraz ogolić się tam to jakaś trauma...

Do góry