reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Siemano z rana.
miQ
chyba szkoda czasu na czekanie, ja bym poszła prywatnie.
Ja po wczorajszej akcji w pracy, myślałam, ze urodzę po drodze do domu. Dziecko mi tak macice skopało, ze ją miałam prawie na kolanach. Poleżałam, odpoczęłam, wcześnie poszłam spać i na szczęście wróciłam do normy.

reklama
cześć dziewczynki co tam słuchac ??

fasolka: widze ze ,masz aż nadmiar kopniaków :-), a ja wczoraj obserwowałam brzuch i już wyraźnie było widać ruchy, zamierzam nie długo ponagrywać co by mieć na pamiątkę :tak:

a ja sobie dzisiaj przypomniałam ze zapomniałam mojego gina zapytać o szkołe rodzenia, wizytę ma na 18 stycznia to troche daleko, i będę juz w 26 tyg, czy potzrebne zaświadczenie jakies do tej szkoły rodzenia ??

Dzień doberek!
Neciuszko to faktycznie ciekawe masz sny :-) o czym Ty babo myślisz jak się kładziesz do łóżka???:-D

Fasolka ciesz się bo uwierz mi, że to najprzyjemniejsze kopniaki! Ja wczoraj dostałam taką serię bo nie chciało mi sie iść kąpać i leżałam na plecach a więc mam za karę! Dosłownie odbijał się nogami od moich żeber waląc głową we wszystkie narządy, które się znajdują w dole brzucha! Dosłownie sajgon!!!:szok:

Lamia piękne jest to zdjęcie Twojej niuni! nie mogę się napatrzyć!

Powiem, wam, ze to wczoraj to nie było przyjemne, bo wiedziałam, ze malutkiej jest źle w brzuchu i kopie z nerwów. Miałam taki zamęt w brzuchu jak by mi się woda gotowała. Myślałam, ze do domu nie dojdę, bo miałam tak nisko macice. Przeleżałam plackiem cały wieczór i tylko brzuch miziałam, żeby malutką uspokoić.

reklama
Miq ja też bym nie czekała tyle z wizytą... i poszłabym prywatnie.

Zafasolkuję haha to za karę ze tak się martwiłaś o brak ruchów małej :-D

Neciuszka a tobie co? :-D Ciekawy sen nie powiem ;-)

Lamiav dziękuję za 500 podziekowanie!

Dobra ja spadam do dentysty! Będe potem :*

Do góry