reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no niestety... ja zawsze z lusterkiem, ale też się nagimnastykuję co nie miara... chciałabym sobie zrobić pedicure przed pójściem na porodówkę ale szczerze to nie wiem w jaki sposób :-D

reklama
Nie no, buty zakładam sama bez problemu, taka jak i skarpetki. :-D Pazurki na nogach też dałabym radę zrobić - choć mało wygodnie teraz... ale ogolić miejsca intymne to jakaś trauma... :szok:

Ja pomalować lakierem to też nie mam problemu ale chiaałam sobie zrobić french żelami a tu już potrzeba trochę wiecej czasu poświęcić w pozycji zgiętej... :-p

A no to jest fakt... długo w tej pozycji ciężko wytrzymać...

Powiem wam ze mój suwaczek napełnia mnie ogromnym optymizmem! :tak:

Ostatnia edycja:
On taki schowany, że rzadko go widuję! No ale gratuluje rozpoczęcia 33 tc :-) ja też codziennie przyglądam się swojemu i nie mogę się nacieszyć :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane
ostatnio nie mam czasu Was poczytać:(
wpadłam tylko powiedzieć, że @ przyszedł, cykl się wydłużył o kolejny dzień, ten miał 39 dni:9 martwi mnie to. Zapisałam się do gina ale termin dopiero na 16.01 więc chyba pójdę szybciej prywatnie

Do góry