reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka nic nie przebije pogrzebania igłą :p no ja to uciekałam przed tymi kosmitami :D

Fasoleczka no nie dobrze że z takiego powodu ale widzisz jak cię pokopać może ;)

Mój szkrabik śpi chyba jeszcze bo dziś nie łaskotał. Ale może się obudzi bo właśnie śniadanie zjadłam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kochane :)
ja piszę juz z nowego mieszkanka..narobiłam się jak głupia..ale juz najgorsze za nami:-).
Teraz czas na świeży początek..
Dzis tez ubiore choinke :)
w ogóle jest super!
A napiszcie mi..któraś się już rozpakowała? bo dawno mnie nie było..jak SIl?

martusia :) witaj kochana. Super że na nowym mieszkanku już. Żadna się nie rozpakowała dziewczyny sabotują i chcą urodzić pierwsze w 2012 :D

Szwagierkę będę miała twoją imienniczkę :)

Ostatnia edycja:
magdalena: dziekuję :yes:,

martocha: no fajnie ze macie nowe mieszkanko, nie ma to jak się urządzać, stawiać meble, malowanie i te spray ja to uwielbiam :-)

fasolka: no widzisz babo i masz nauczkę zeby się nie wściekać bo jak ty masz takiego negatywnego powera to i twoja kruszynka świruje ;-)

fifkaL: a proszę bardzo, nie ma za co dziekować ;-) miłego posiedzenia u dentysty sadysty :-D

A ja się pochwalę co mi Iwasek wynalazła i już zamówiłam sobie :
NEXT polarkowa bluza z kapturem 3-6m (2008700143) - Aukcje internetowe Allegro
EARLY DAYS - uroczy pajacyk 3-6m STAN IDEALNY (2005883263) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Kochane niestety ten babsztyl nie pojechał na wieś ;/ wczoraj z mlim rozmawiałam mówi daj jej szanse i rano przed jego praca też pojechał do pracy ja posżłam spać wstałam i mysle zacisne zęby i jej powiem to dzień dobry posżłam mówie dzień dobry i do łazienki poszłam a ona ani me ani be . Żałuje że jej to powiedziałam. wie pi**a że w ciązy jestem na mecie a chce do 1 stycznia przenosic a zamiast mi pomóc i nie denerwować to robi na odwrót.

reklama
Do góry