reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fasolka: a ciekawa jestem co zrozumiałaś :-D?
A na gry to oni chyba za duzi, dlatego mam problem bo to jeszcze nie dorośli ale juz nie dziecie taki głupi wiek :-)

ael: a to ja chyba nie będę drukować ,bo ja wiem juz takie pieluchy magazynować ?!!?

a ja zajadam kopytka ktos chce ? ;-) a potem do szkoly rodzenia spakowalam sie mam nadzieje ze dojde z tym ;-) bo mam torbe i torebke i tramwaje i autobus.. i snieggg buu ;-( nielubie sniegu bede wyjatek nie lubie zimna nie lubieee

po pierwsze ile sianka chcesz wydac ?
ja bratanicy 15 letniej kupilam kosmetyki i perfum
a jej mozesz kupic jakis ladny swiecznik

ee a ja zaczelam 32tydzien ;-) jak ten czas leci ;-)

bede wieczorkiem papa;-*

Ostatnia edycja:
atan: kopytka ja chcę, bardzo chcę :-) takie posypane serem białym, polane skwareczkami z boczku i łyzka smietany na to mniam

fasolka: aha, no moze jkiś tani zestaw mu kupimy, bo naprawdę co roku coś wymyslać to juz kręcka można dostać :-)
Teściowej spodobały się moję takie tacki na stół i chce takie same , więc mam ją z głowy, mamie chyba jakąś ksiązkę znajdę bo lubi, chyba ze powie ze cos jej z kosmetyków trzeba.
robimy sobie symboliczne prezenty po choinkę, wazne że cos po chionką leży i sama radość z rozpakowywania :-D

Słuchajcie kupon jest ważny do końca roku, a naprawdę warto skorzystać. Ta paczka 78 sztuk kosztuje ok 55-60 zł w Carefourze. Na duże kupy i częste przyda się.
A co do otwarcia, kliknijcie raz w ten kupon, wciśnijcie F2, wciśnijcie strzałkę w prawo i napiszcie ".pdf" (tą kropkę też), zatwierdźcie enterem i w ten sposób otworzycie kupon w Adobe. To jest zmiana rozszerzenia pliku.

Lamia lepiej to zawsze nawet tą jedną paczkę pieluch kupić wcześniej niż pod koniec ciąży wydawać pieniądze na pieluchy i tysiąc innych potrzebnych a zapomnianych rzeczy.

Aelku dziękuje! Ja już się rejestruje na stroncę i na pewno sobie zapiszę takowy kuponik :-)

Fasolka kupon otwiera mi się w PDF

reklama
witajcie słoneczka ja tylko na chwilkę :laugh2:

Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.

Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd

oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają,

że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.

Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczały magii Świąt,
a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie !!!
Zobacz załącznik 418458

Buziaczki w pysia od Pyszczka :* :* :* :* :* :*

Do góry