• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasola no wiesz co myślałam że się uduszę ze śmiechu. Odcięłam schab od kości wstawiłam schaba w zalewe żeby się robił. I chcę kość na dwa i pieskom dać bo lubą sobie ogryzać. A ta moja genialna teściowa wzięła tą kość i gotuje stwierdziła że sobie zje/ obgryzie to co zostało na kości.

Aż mnie dziecko szturcha :D

Matrocha to musi być wspaniałe uczucie!! :tak: Aż zazdroszczę :-D

Lamiav ciuszki boskie!!Szykowanie kreacji dla dziewczynki musi być naprawdę fantastyczne! Ja dla chłopaka mniejsza wagę przekładałam do tego...

Ael ja mam te kupony, bo w szkole rodzenia dostałam, ale one właśnie są ważne do końca roku... a teraz mamy dość poważny deficyt kasy :-(

Pyscek
dziękujemy i nawzajem!! Co tam u ciebie? Jak się czujesz?

Ja już po dentyście! Zrobiła mi dwa zęby na raz i już mam wszystkie zdrowe! :-D YEY!!! :-) Dentystka powiedziała, ze ja po tym wymiotowaniu na początku ciąży tak zniszczyłam sobie zęby ze wiertło wchodzi jak w masło... mam strasznie odwapniony organizm przez maluszka i muszę pić wapno...

A przed chwilą był facet z serwisu i zmywarka jest dość poważnie popsuta... ale jutro rano powinni ją naprawić - do wymiany cała elektronika :szok: Teraz jeszcze bardziej dziękuję bogu ze jest na gwarancji... :no:

reklama
Witam babeczki:)

Fifciu niestety teraz AGD jest tak robione aby za długo nie pochodzić. Koleżance ostatnio ZAPALIŁA się pralka. Ma 5 lat,po gwarancji ale jej mąż zadzwonił opierdzielił ,przyjechali spisali protokół i dostali nową pralkę. Mówił że w srodku małe cienkie druciki bez osłony! A to przecież woda i prąd. Przestałam zostawiać zmywarkę i pralkę włączone jak wychodze nawet na chwilkę do sklepu.

Dzisiaj się wystraszyłam nie na żarty ze się zaczęło. Mały się wiertolił od 23 do 4 w nocy. DO tego ból pleców(nie miałam wcześniej) i skurcze. Na szczęście po nospie się uspokoiło ale obawiam się że faktycznie nie dociągnę do stycznia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry