reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscek: dla ciebie tez wszystkiego naj,naj,naj oby nowy rok przyniósł Wam same wspaniałe wiadomości, obyście byli zdrowi i szczęśliwi no i oczywiscie bogatsi :-), buziaki

ael: no to sobie własnie drukuje kuponik, a dzisiaj nawet jedziemy do carfura

Ja sobie właśnie uświadomiłam, ze przed nami opłatek w Wigilię. Ja zawsze miałam łzy w oczach, a w tym roku to na bank będę wyła jak bóbr.
Nażarłam się trufli w czekoladzie, teraz jest mi niedobrze, a żeby było gorzej to mnie jeszcze jakoś dziwnie brzuch nawala.

Ostatnia edycja:
Fasolka ja dokładnie o tym samym dziś myślałam jak stałam w kościele po spowiedzi!!!! Była msza i głupio było wyjść w połowie więc zostaliśmy do końca i tak patrzyłam na te wszystkie choinki i już mi gardło drętwiało i właśnie myślałam sobie co to będzie przy wigilii...

U mnie ani płatka śniegu. Buuuuuuu

Zajadam sphagetti i wiece co chce mi się jak nie powiem co ciasta co się królewiec zwie. Ma któraś sprawdzony przepis? bo moja ciotka nie ma czasu mi upiec :( i postanowiłam sama go zrobić najlepiej dziś :D

Ja z kupona nie skorzystam :( bo u mnie we wsi (czytaj Kielce) nie ma Carefura

ma_g ja już wiem,ze bedzie masakra. Ja mam co roku oczka szklane, a w tym roku jak padnie słowo maleństwo i wszystko co z nim związane to będzie jazda. A jeszcze do tego to będzie pierwsza wigilia z moimi ukochanymi dziadkami, to nawet nie chce myśleć co będzie.

Lamia no widzisz, akurat :D Można druknąć oba kupony na oba rozmiary, ale tylko raz można ściągnąć i raz skorzystać z tych kuponów.

Neciuszka a nie masz kogoś w innym mieście gdzie jest carefour co by Ci zakupił?

reklama
Do góry