reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq, a może to czas na zmiany ;-) i pora zacząć od fryzury :-)
cześć laseczki. Ja jestem do 11 w fabryce, a później lecę do domciu, upiekę placuszki, ogarnę chałupę i ten nieszczęsny kardiolog. Oby wyniki męża były dobre, niech to będzie nasz prezent na święta :-).

reklama
Dzień dobrerek

Czyżbym pierwsza była?

Magdalena, Atanek brzuszki cudne :)

Fifka ale masz duuuuuuuużooooo fajnych rzeczy :)

miq to się ciesz że ci chłopina taką niespodziankę zrobił :)

Ja myślałam że wczoraj zabiję wieczorem mojego osobistego męża, bo jak tak to się nie zabrał za wizytówkę dla kolegi jak wczoraj nagle mu się przypomniało, ja zasypiam już a ten klik i klik i klik wrrrrrrrrrr. Ale wściekła byłam aż poduszką oberwał i fochem :-D:-D:-D

cześć kobiety
fifka: super rzeczy kupiłaś, sama radosć z rozpakowywania i oglądania :-)

magdalena, atan:, brzuszki cudne , a najwazniesjze ze rosną pięknie :tak:

aga27: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
przesyąłm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ael: Witkor wspaniały, sliczny, przystojny, cudny i wszystko naraz :-)
Kobieto ty to masz piękne włosy oddaj trochę bo ja mam takie mikre piórka :tak:

A my dostalićmy od takich znajomych mojej siostry wczoraj:
matę edukacyjną, chuśtawkę, która jest super i prawie nowiutka, nosidełko na szelkach, chodzik, i pół reklamówki grzechotek :-)
Jak znajdę chwilkę wolnego to zrobię zdjęcia i sie pochwalę

a o to buty które wystawiłam wczoraj na allegro :
http://allegro.pl/show_item.php?item=2012045980

Ja jestem ciekawa czy moja kuzynka, która dostała multum prezentów od mojej mamy dla swojej córki da choćby jedną koszuleczkę. Moja mama się śmiałe, ze pewnie nawet na taki pomysł nie wpadnie :-)

Ale tu cisza dzisiaj :-) czyżby już przedświąteczny galimatias się zaczął?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry