reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie kobitki dziś jade na pierwsze podczas całej ciązy KTG .Teściowa nadal wkurza robi na złość w styczniu max w lutym wyprowadzka. Na wigilie jedziemy do moich rodziców i dziadka i babci a ona zostanie tutaj sama jak palec moi rodzice ja zaprosili to swierdzial ze jest obca i nie poedzie mój jej tłumacyzł że jestesmy rodziną ale ona narazie nie i to sie okaże czy nia bedziemy stwierdzila ze jest tylko babcia naszego dziecka ;/

A tak wogóle to życze wam wszystkim spokojnych, wesołych, radosnych, świąt :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Neciuszka ja to dziś nawet obiadu nie gotuję :-) jadę na 15 do fryzjera i potem tylko do jakiegoś sklepu szybko wskoczę bo nie mam jescze prezentu dla taty... :dry: nie wiem za bardzo nawet co mu kupić... może masz jakiś pomysł??

Mineralna nie przejmuj się głupią babą ;-) przynajmniej nie macie jej na sumieniu, że jej nie zaproponowaliście wspólnej wigilii, jak chce to niech siedzi jak dooopa w domu sama :-) a Wy będziecie mieć chociaż w święta trochę spokoju :-)

doberek ja sie obudzilam niema to jak spioch sama w swoim starym pokoju bo maz doopiero jutro przyjedzie i jak mi sie dobrze spi ;-) ide sie ubrac i pomoc mamie i pogadac a w czoraj to z siostra gadalam do pozna ;-)stesknila sie za mna ;-)

magdalenko ja na literki tez chorowalam imam na gwiazdke od siostry ale troszke inne ;-) i ja mam tylko kacik w pokoju niemam pokoiku dlatego mam literki by ladnie wygladalo oto on ;-)
Zobacz załącznik 419143

Magdalena: Dokłądnie wogóle sie nie przejmuję jej sprawa i tak wiem że potem bedzie lamentować że ja na świeta sami zostawiliśmy ja powiem wkońcu nie jesteśmy rodziną a świeta z rodizna sie spędza wiec ewentualnie może miec do mojego pretensje że ja sama zostawił.

Mniejsza z tym nie bede psuc świątecznego nastroju.

Ja miałam nic nie robić ale mąż uwielbia to ciasto, a teściowa raczej nie ma talentu do gotowania i pieczenia :cool2:
Moim zadaniem było upiec biszkopty bo przecież jedno ciasto to mało będzie bo zabrać do moich rodziców trzeba i tu zostawić a tutaj 5 osób poza nami. Mąż jak wróci z pracy będzie masę ananasową robił i przekładał żebym nie robiła już nic. A na obiad to wyjęłam rybę i tylko ją obsmażę i ziemniaki ugotuję do tego. Wszystko po najmniejszej linii oporu bo już czuję że to i tak dużo.

Co do prezentu ja zawsze mam problem z moim tatą, i zależy ile chcesz wydać na ten prezent.

Atanku piękne! ja tez sobie jednak zamówię te moje wymarzone!

Mineralna dokładnie, nie ma co się przejmować! A co ogóle z Twoim wypakowaniem?? :-p

Neciuszka no tak symbolicznie cosik... mamie kupiłam płytę za 30zł więc coś w tych granicach... w tym roku postanowiliśmy z małżem, że robimy naprawdę drobniutkie prezenty bo są inne wydatki jeszcze spore...

Ostatnia edycja:
Jak narazie nadal w dwupaku :) o 12:50 mam busa i jade na umuwione KTG I USG do szpitala jak będzie wszystko ok to mnie na tydzień do domu puści a 30 mam sie zgłosić na oddział wiadomo że sie nie zgłosze bo rodze gdzie indziej ale on o tym nie wie a jakby było coś nie tak to bedzie chciał mnie zostawić no ale jak by tak było to z moim jade do bielska bo tam bede rodziła . Raczej wszystko ok bo upławów nie mam wody mi nie odchodzą mała sie rusza więc chyba wszystko dobrze nie .
Ale z dnia na dzień mam takie dziwne uczucie że to juz lada moment i mała będzie z nami mój jak o tym zaczyna mówic to ma zaraz łzy w oczach :)

magdalena to może jak symbolicznie to jakaś woda po goleniu, książka?

Zależy czym się zajmuje czy już na emeryturze. ale jeszcze w tych pieniążkach to mi jakiś kalendarz, notes w ładnej oprawie przychodzi do głowy, jak pali to zapalniczka elegancka w ładnym pudełeczku.

Ostatnia edycja:
reklama
Perfum mama kupiła a ksiązek mój tata niestety nie czyta...
Myślałam może o jakiś grubych rękawiczkach, coś w takim bardziej sportowym stylu ale jak wczoraj weszłam do sportowego sklepu to były przecenione ze 150 na 70... :eek:

Mineralna no to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-)

Do góry