• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam moje kochane po bardzo dlugiej nieobecnosci :zawstydzona/y: ale zabiegana jestem po pachy :/ tyle spraw do zalatwienia :zawstydzona/y: ale juz teraz spokojnie zaczynam nowy tydzien :) bylam u ginka maluszek zdrowy kopie za dwoje :P mame budzi o 8 rano i koniec spania ;-) pluci nie zna bo sie schowal i nozek rozchylic nie chcial bedzie wstydzioch za tata :-p:-p bylam troszke chora ale juz dobrze :tak: wiec moje kochane zyje :) postaram sie zagladac czesciej juz teraz :P

Zycze kazdej z was z osobna Zdrowych spokojnych rodzinnych pogodnych swiat bogatego gwiazdora :tak: naszym mamuska zdrowia dla was :* i waszych pociech :* dla naszych staraczek sily i wytrwania oraz szybkiego zafasolkowania :) :*

ja juz chyba na dzis koniec gotowania reszta jutro dzis slodkie zrobione i salatki i pieczarki ;-) i czesc zupy ;-) a teraz leze na wyrku a mama zamiata podlogi ;-)

reklama
Magda a to dlaczego nie ubrałaś choineczki??

Uciekam spać bo jutro z rana mam zamiar piec ciasta więc chce wcześnie wstać :-) Dobranoc kobitki!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry