reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam moje kochane po bardzo dlugiej nieobecnosci :zawstydzona/y: ale zabiegana jestem po pachy :/ tyle spraw do zalatwienia :zawstydzona/y: ale juz teraz spokojnie zaczynam nowy tydzien :) bylam u ginka maluszek zdrowy kopie za dwoje :p mame budzi o 8 rano i koniec spania ;-) pluci nie zna bo sie schowal i nozek rozchylic nie chcial bedzie wstydzioch za tata :-p:-p bylam troszke chora ale juz dobrze :tak: wiec moje kochane zyje :) postaram sie zagladac czesciej juz teraz :p

Zycze kazdej z was z osobna Zdrowych spokojnych rodzinnych pogodnych swiat bogatego gwiazdora :tak: naszym mamuska zdrowia dla was :* i waszych pociech :* dla naszych staraczek sily i wytrwania oraz szybkiego zafasolkowania :) :*

ja juz chyba na dzis koniec gotowania reszta jutro dzis slodkie zrobione i salatki i pieczarki ;-) i czesc zupy ;-) a teraz leze na wyrku a mama zamiata podlogi ;-)

Ja tak tylko na chwilkę zobaczyć co u Was zapracowane mróweczki:) Dzisiaj popracowałam troszkę z teściową i lepiej się czuję...:-D
Jeszcze raz życzę Wesołych Świat kochane!!!!

reklama
Magda a to dlaczego nie ubrałaś choineczki??

Uciekam spać bo jutro z rana mam zamiar piec ciasta więc chce wcześnie wstać :-) Dobranoc kobitki!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry