reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a a gdzie Twój wybył? pisałaś, że rano go wyprawiłaś.
Magalena piękna choinka, zazdroszczę. Ja mam tylko stroiki świąteczne choinkowe :-(
A ja dziś ledwo żywa jestem, moja mama się narobiła (wszystkie potrawy w jeden dzień), a ja jestem zmęczona :-). A Amelcia to się chyba nie może doczekać jutrzejszego jedzonka.

Wam także wesołych, rodzinnych, wzruszających świąt Bożego Narodzenia!!!

reklama
3154.gif

A naszym Staraczką upragniona fasoleczke ~~~
A naszym cieżaróweczka spokojnej ciaży i łatwego porodu i by dzieciaczki zdrowe były ;-)
A naszym Mamusią spokojnych przespanych nocy i by dzieciaczki rosły zdrowo ;-)

jak by ktos chcial zobaczyc Amelkowe kopniaki
<font size="4"><span style="font-family: comic sans ms"><font color="#ff0000">[video=youtube;Z9osDCPdzAY]http://www.youtube.com/watch?v=Z9osDCPdzAY&amp;feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór kobitki :)
Ja zajrzałam na chwilę żeby złożyć Wam wszystkim życzenia :)
Zdrowych spokojnych świąt, żeby wszystkie :
staraczki w końcu doczekały się fasolek ,
ciężarówki donosiły zdrowe dzieciaczki ,
mamuśką żeby maleństwa dały trochę odpocząć :*
Dużo dużo prezentów , żeby mikołaj był bogaty, odrobiny śniegu , no i żeby całe jedzonko w cycki poszło :)
:*:*:*:*:*

edit łał , po tym co napisałam zobaczyłam post Atanka :D hahaha nie to żebyśmy część życzeń podobnych w głowie miały :D

Kochane Kobietki Moje :-* na te święta Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń tych szalonych i tych bardziej przyziemnych :-) Niech życie będzie dla Was pomyślne, byście codziennie miały powód do uśmiechu:-)

Tym z Was które mają już lub za chwilkę będą mieć Maleństwo życzę żeby się zdrowo chowały i były dla Was pociechą :happy2: a tym które wciąż czekają życzę cierpliwości i… doczekania się w końcu :-) WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!:-)

Ps. Wybaczcie mi moją nieobecność, mam dużo na głowie ostatnio….:zawstydzona/y:Mamuśka była w szpitalu, jest po operacji więc Panią Domu obecnie zostałam ja :-) i między domkiem a praca wciąż brakuje mi czasu ale myślę o Was często :-****

fot.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------
i dziękuję za życzonka od Was :-***

Załączniki

• zyczonka.jpg
    zyczonka.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry