reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a ja nie zrozumiałam, czy wizerunek Trzech Króli to kaska??? :eek:

Ja dostałam buciki Nike od mężusia, bo moje się rozpadły, później wstawię zdjęcia, a od mamusi torbę zakładną na ramię, żeby mi było wygodnie na spacerkach z Amelką i sweter.
A Amelcia dostała od rodziców torbę na wózek, a od babci piękne śpioszki, może później też wsatwię.

A ja od tej obrzydliwej wilgoci mam katara i kaszel i jeszcze zapalenia uszu mi brakuje. Nienawidzę blegijskiego klimatu, choć jest ciepło.
Zaraz lecimy do Bazyliki, a później wpada na obiad siostra męża z dziećmi (3 :szok:).

reklama
mineralnakocica tak własnie ostatnio o Tobie myslałam czy juz urodziłas czy malenstwo jeszcze sie nie spieszy:) ale widze ze nadal jestes z nami:)

Dziewczyny nie da sie was nadrobic, poprostu w ciagu dnia jest tyle do nadrobienia a nie bylo mnie pare dni wiec nie moge tego ogarnac:(

witajcie świątecznie i z wiellllllkim brzuszkiem, niby się nie objadałam a jednak :-D
My tez dostaliśmy obrus, komplet pościeli, kosmetyki i pieniążki ;-)
Juz jesteśmy po sniadaniu u moich rodzicówm i obiedzie u teściów, a teraz wkońcu w domu odpoczywamy, pozdrawiam

hejka dziewczyny!

Nie miałam okazji wcześniej, wiec dopiero dziś trochę spóźnione.. wszystkiego dobrego z okazji świąt dla was, waszych bliskich i pociech(czy to już porodzonych, czy w drodze czy w planach;) ). Nie jestem najlepsza w układaniu życzeń, więc musicie mi uwierzyć na słowo, że życzę wam szczerze i z całego serca wszystkiego co najpiękniejsze..

A co do świąt.. Wczoraj po wigilii myślałam, że dźwig będzie mnie musiał przenieść do sypialni tak się objadłam;P Aż wstyd normalnie;P A dostaliśmy z Michałem pościel 200x220 taką z wełny owczej cudowną :D Pasuje nam w końcu do pościeli którą dostaliśmy dwa lata temu na ślub;P
Od siostry męża dostaliśmy kubeczki do mieszkanka nowego, ja wisior taki ładny a michał skarpetki < sami zamawialiśmy;)>. I to tyle.. U nas mało rodziny, więc trochę skromniej..

A w piątek byliśmy jeszcze w tkmaxsie i kupiliśmy pierwszy zestawik dla Oliego:-D Taaaaki piękny.. Przy kasie okazało się, że kosztuje o połowę więcej niż było na opisie, ale trudno..;) Jak będziecie chciały, to pokażę to cudeńko:D

Trzymajcie się i postarajcie nie pęknąć przy stole;)

Witam się i ja światecznie:)
Widzę że humorki dopisują i mikołaj sie sprawdził:D
My tez spędziliśmy bardzo sympatycznie te dwa dni a jutro wizyta u siostry i jeszcze jeden miłokaj ma nas odwiedzić hihihi. Powiem Wam że nie miałam miejsca na obżarstwo ...hahaha Igorek dba o to by mama się nie przejadła:)
U teściowej tyyyyle jedzenia że na tydzień by wystarczyło:-)

Wkońcu ktos tu zajrzał:)
hhe
kochana pokazuj co kupiłas w tym tkmaxie:) ja z checia zobacze:)
my dzisiaj bylismy na sniadaniu u moich rodziców a potem na obiedzie i kolacji u tesciów:) jestem ciezsza o 100kg..:) haha ja pozniej napisze co dostalismy:)

ojoj witam wieczorowo ale widze ze dzis skoromnie ja myslala ze bedzie co czytac a tu prawie nic..

pokazuj co kupiłas w tym tkmaxie:-) chce zobaczyc ;-)

a dzis u rodzicow cala rodzinka brat z zona dojechal i dziecmi ;-) dostalam perfumik czekoladke i probke szamponu i cos na koncowki ;-)

a amelka dba bo zoladek maly bo amelka wysoko i co zjem to najedzona ;-) a jedzenia tyle by wojsko sie najadlo ;-)mezulek sie coraz lepiej czuje ;-)
zrobilismy se maraton filmowy gdy bat wyjechal ;-)

milej nocy kochane ;-)

reklama
Do góry