• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witamy nową staraczkę i moc ~~~~~~~~~~~~~~ na dobry początek;)
Dziewczyny ci tu pewnie podpowiedzą jak warto się starać, bo ja niestety nie jestem szczególnie obeznana.

U mnie tez już od rana obżarstwo.. Moje ciasto zeszło już całe:-D Jestem z siebie dumna;)

Ale tu teraz dużo bab;P Czekamy na chłopów:) ps. jak się wam podoba imię maksymilian?

No no no... ale fantastyczne wieści :-D Teraz się dopiero zacznie... Mineralna, Dagne, Iwasek, Magdalena, Donia, Ja, Atan, Lovka... będziemy się jedna po drugiej wydawać na świat nowych obywateli :tak:

Ja jakoś jutro, albo po jutrze idę na KTG i zobaczymy czy coś tam się dzieję... później 2 stycznia mam wizytę i pewnie odstawie już leki podtrzymujące. Fajnie spędzam te święta, choć strasznie brzuszek mnie od paru dni boli... niby nie skurcze, po prostu boli... :zawstydzona/y:

Witam dziewczynki :)

Sil gratulacje :)
o mamo kolejną kobietka :szok: trzeba jakiś chłopaczków sprodukować :-D

sleepy śliczny ten komplecik

My z małżem jesteśmy tak przejedzeni że chyba pęknę zaraz . Fajnie że podostawałyście prezenty i że jesteście zadowolone.

Zmykam oglądać naznaczonego :) zajrzę potem

Ostatnia edycja:
Sil ale super, jakoś czułam że to będzie dziewczynka :-) dużo zdrówka i spokoju

Witam nową staraczkę :-)

A mnie dziś w nocy bolał brzuch tak na @, wieczorem jedziemy na ostry dyżur zobaczyć co i jak. A w ogóle noc była masakryczna, moja mama miała nieznośny ból ślnianki, męża bolał ząb a mnie brzuch, pomór jakiś :-)

A i jako, że dzisiaj w Belgii dzień pracujący to na promocji zakupiła mi mama blueczkę i getry i ciążowe z Preamamam, bardzo jestem kontenta :)

Dziękuje Dziewczyny za ciepłe przyjęcie :*

Mam do was pytanie. Otóż biorę CASTAGNUS łącznie dwa miesiące, z tym że miałam przerwę około 3 tyg. Podczas wcześniejszych cykli nie bolały mnie piersi przed @, natomiast teraz nie mogę wytrzymać, chodzić po schodach i spać na brzuchu. Czy któraś z Was też przez to przechodziła?

Sil ogromne gratulacje malutkiej Dominiki , w końcu niespodzianka wyszła jak trzeba ;-)

Witam nową staraczkę w naszym gronie i życze cię szybkiego zafasolkowanie

Ja tez objedzona tak że szok, ledwo żyje ale wpierniczam dalej :-D

no dziewczynki ja własnie robie mojemy małzonkowi obiadosa:)
bedzie udziec z indyka i frytki:) juz mu slinka leci:)

Witam serdecznie nowa staraczke:)
tez bym chciała w tym cyklu zajsc w ciaze:)

wogóle to bylismy w 1 swieto w kosciele i nie uwuerzycie:) był wysyp blizniaków:)
masakra jakas..najpierw stoimy patrze obok nas siedzi dwóch takich samych chłopców:)
potem patrze przyszły do żłóbka dwie takie same dziewczynki, na to kolejne dwie takie same dziewcznki:) i jak juz myslałam ze to jakies omamy to przyszedł tata z dwoma takimi samymi chłopcami:) a ja sie modle zeby jedno mi sie urodziło a nie blizniaki którymi jak kiedys wspominałam jestem obciazona:) i moj maz tez hahahaha
wyobrazcie sobie moja mine:)

Pamiętam,że daaaawno temu marzyły mi się bliźniaki... a teraz marzy mi się chociaż jedno ;-). Mam nadzieję,że @ jutro nie przyjdzie i ten okropny ból piersi jest zwiastunem fasolki. Zastanawiam się,czy testować rano...?:hmm:

reklama
madelaine możesz jutro testować z porannego moczu, ale jak wyjdzie jedna krecha to się nie załamuj, czasem stężenie bHCG nawet w dniu spodziewanej @ jest zbyt niskie. Jaki masz test? o czułości 10 najlepszy, mi wyszedł już 2 dni przed spodziewanym terminem @
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
niestety nie pocieszę Cię, że ból piersi jest ewidentnym objawem ciąży :no:, może być i na II i na @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry