• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lamiav sliczne prezenciaki ;-)

a ja sie objadlam i leze na wyrku i zdycham a po pierogach z kapusta i grzybami nie mowie... uciekajcie odemnie ;-) bo zapachy ze hej ;-)

a jak wam dzionek mija mi dobrze bo jeszcze troszke i bedzie sroda i usg ;-) o 16tej ;-)

SIL GRATULACJE !!!!!!Życzymy zdrówka dla Ciebie i dla Dominisi :*

Lamia ale prezentów dostało to Twoje maleństwo!:-) Super

Witam nową staraczkę i trzymam kciuki

A ja się cieszę że wreszcie po świetach. Odliczam każdy dzień i wstrzymuję oddech przy każdym nieznanym symptomie;-)
Zaczęłam mieć wrażliwe sutki ,pobolewa mnie coraz częściej brzuch i czuję parcie na dole . Kurcze zastanawiam się ile czasu przed porodem zaczyna się mieć takie objawy. Brzuch mam nadal wysoko to jedyne co jeszcze sprawia że mam nadzieję doczekać stycznia w dwupaku:-)

Ostatnia edycja:
Ja też mam nadzieje że do stycznia będe w dwupaku :) w sylwestra wieczorem będe dzowniła do bielska czy mam przyjechać czy czekać bo wtedy bede 8 dni po terminie

Dobry wieczór kochane!
Ja po prostu padam z nóg! Ale nie ze zmęczenia tylko z tego obżarstwa!! :szok: chociaż dziś to już ogólnie czuje sie fatalnie bo nogi mam popuchnięte jak balony i czuje się taka ciężka, ze hej!
A my wigilię spędziliśmy głównie u teściów choć na chwilkę pojechaliśmy też do moich rodziców, pierwszy dzień świąt u moich rodziców a dziś zaprosiliśmy jednych i drugich do siebie...

Lamia cudne prezenty, ja też dostałam od kuzynki matę edukacyjną po jej córeczce... :-)

IWASKU z tym odliczaniem to masz zupełnie jak ja! Ja tylko czekałam aż się święta skończą bo jutro mam wizytę u ginekologa i jestem ogromnie ciekawa co mi powie :-) oprócz tego mam identycznie objawy jak Ty... ale brzuszek nadal wysoko chociaż mama mi powiedziała, że daje mi max 2 tygodnie :-p

IWASKU Ja się dowiem wszystkiego jutro :-) i albo jutro albo w środę jedziemy z K kupić wózek :-) cieszę się na to jak małe dziecko!
Teraz uciekam już spać bo padam! Dobranoc :*:*

Hej mam chwilke dla siebie :D nie nadrabiam tego co pisalyscie w swieta bo nie mam sily hehe doczytalam tylko ze sil urodzila

Swieta swieta i po swietach... mikolaj byl bogaty i dal mi tablet, jaka ja nusialam byc grzeczna hehe,
Skonczyl mi sie dlugo wyczekiwany okres i pora zaczac staranka :D
CZY KTOS OPROCZ SIL ROZPAKOWAL SIE W SWIETA?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry