reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
W szpitalu jakbym trafiła z akcją porodową to by mnie jakaś położna ogoliła... i pewnie nie tak delikatnie i cierpiałabym bardziej :sorry2: dlatego no już trudno...

Kwiatuszku smaruję... :-( teraz umyłam się i przebrałam w piżamę to już nic mi tam nie "szura" i czuję się lepiej.... ale jutro to przysięgam, majtek nie założę :-D

fifka mi pomaga lagodzi oliwka dla dzieci ;-)
ale nie zmienia faktu ze tez coraz mniej gole malgosie bo inaczej sie zadrapie na śmierć bo mnie strasznie zawsze swedzi... :sorry2::eek:

niedlugo bede ogladac tv jakis film z mezem bo juz w domku i sie poklucilam z nim o szklanke i ze nic nie robi i nie pomaga a on mowi jak nic nie robie haruje w pracy no wlasnie w pracy a w domku obiad se musialam sam zrobic... i teraz oglada kabaret... a ze zrobilam frytki i uszka to leza i nieje tylko chleb je... a ja pitole ... wkurzylam sie od 11 mnie w domku nie bylo wrocilam godzine przed nim a on mysli ze co bede sprzatac jak ledwo co chodze po tym dzisiejszym dniu... ah..

oolcia wspolczuje kotka <głaszcze> buziaki:*

Fifka ja też wczoraj ogoliłam się bo stwierdziłam, że w sumie lepiej w każdej chwili być przygotowanym a zresztą wiedziałam, ze będę badana ginekologicznie na wizycie więc i tak nie było wyjścia... dzisiaj nawet nie jest tak źle ale czasami to mam ochotę wsadzić sobie lód w majtki... :eek:

A mąż się ze mnie śmieje bo co wstanę do ubikacji czy do kuchni to robię rundkę wózkiem po domu :-D nie mogę się powstrzymać!!

reklama
zafasolkujęodzaraz trzymam kciuki za lekarza:)
Gratulacje dla Dagny i małej Kalinki jest boska:*:*:*
Fifka jestem strasznie ciekawa jak długo wytrzyma jeszcze twoj konradek:)
a wiec lece po koleji stronami jestem na 5208 a widze ze jeszcze duzo bardzo przede mna chyba sobie dzisiaj ze mnie zartujecie:) pare godzin mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia.:)
Atan az tyle?? masakra:) ciezarowką trzeba by do szpitala jechac:) hehe nie no zarcik taki:D
ma_gdalena bidulka to noc miałas okropna:( biedna:(
Lamiav ja mysle tak jaksleepyhead ze jak chce to niech kupuje:) mi tez tak czasem głupio jak tesciowa chce mi cos kupic:):):)
miliaa dlaczego od nas odchodzisz:(:(:(:):)( ale wracaj szybciutko:) ja wiem ze niedługo zatesknisz...mam nadzieje ze bedzie ci za nami teskno..:(:*:*
Dziewczyny jestem na stronie 5214 i jeszcze konca nie widzeee..:) masakra...
mineralnakocica tez bym wolała cesarskie ciecie:):):):)
IWASEK ale sliczny ten kacik:) kotek widze zadomowił sie na macie dla dzidzi:)boskiego masz tego kota
Lamiav sliczne te ciuszki:) sukieneczka boska:D
ma_gdalena wózek sliczny mi sie własnie takie podobaja:)
Ooollcciiaaa tak mi strasznie przykro z powodu kotka... kurcze co to sie mogło z nim stac??:(
Fifka ale masz ze tak powiem zajebisty brzuszek:)
ma_gdalena tez masz zajebiaszczy brzuszek:D tez taki cem:)
Fasolka superowo ze wszystko ok:) byle tak dalej:D
Ewika87 ale sliczna mała:) uuu chrzciny to wazna sprawa:)
Fifka na zero jest ok ale jak mowi miq po 2 dniach.... hahahaha:)
neciuszka witamy:)dawno cie nie bylo
a wiec nadrobiłam te milion stron:)
my dzisiaj bylismy z kotkiem u kastracji i wlasnie lezy pijany na łózku, załujcie ze go nie widzicie taki biedny pijany::)
a z nasza mała shih tzu bylismy wczoraj u fryzjera...:) wyglada bosko:) góra krótko a doł na długo:) wyglada slicznie:)

Do góry