reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A no i mój jaszczur padł... :-( wczoraj wieczorem chciałam go na ręce wziąć a on trupek... nawet nie wiemy co się stało, tak ładnie jadł i rósł... miał ekstra warunki... szkoda zwierzaka bo fajny był...

Kurcze ale nawet bym się nie spodziewała... oboje z mężem wczoraj wieczorem aż oniemieliśmy... nic na to nie wskazywało :-( No ale trudno...

No niestety u zwierzą to tak czasem bywa, że umierają z niewiadomej przyczyny.
Ale kochana masz jeszcze swoje fretki :-)

Masz ciotko sleepy :-)
UWAGA daję zdjęcie swoje, więc nie patrzeć wprost można oślepnąć, ale na głowie mam nowy nabytek co Paweł ostatnią sztukę wyłapał mi w H&M (jak dobrze mieć faceta pracującego w H&M XD)

Zobacz załącznik 423598Zobacz załącznik 423597Zobacz załącznik 423599Zobacz załącznik 423600Zobacz załącznik 423601Zobacz załącznik 423602Zobacz załącznik 423603Zobacz załącznik 423604Zobacz załącznik 423605 A z tymi nogami to się nie pytajcie, ostatnio ma taką fazę, że je podnosi obie do góry, to my z Pawłem się śmiejemy że aerobik sobie robi :-D

Witam się i ja :)
Eh.. Dziś znowu na uczelnię nie pojechałam przez @ mam już jej po dziurki w nosie co miesiąc to inna raz boli raz nie, raz trwa 3-4 dni raz 6-7 :wściekła/y: itp...
Grzanka trzymam kciuki za II piękne kreski :)
Fifka wiedzę, że twój maluszek już się strasznie nie może doczekać aby mamusi i tatusia zobaczyć :).
Przykro mi z powodu Pascala był śliczny.
Ael jaki kochany ten wasz mały szkrab :tak::-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Klari :*
Jak dziś Twój humorek??

Iwaska w końcu przyjęli na oddział, jest po ktg, ma dziś dostać oksy, więc możemy się spodziewam kolejnego dzieciaczka dziś! Igorku czekamy! :-)

Ciotka sleepy zadowolona?

reklama
Do góry