reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam z rana
wicie co ja jestem taka tępa, że zapomniałam własnego hasła do konta ah, pewnie mylę się o jakąś literkę, ale za żadne skarby nie wpadnę na to co to było-czeka mnie wizyta w banku
nadal bolą mnie jajniki i cycki wrażliwe, wczoraj zrobiłam kolejny test owu, żeby się nie okazało że owulacja gdzieś się skrada, chociaż wygląda na to że była a tu zaskoczenia, najpierw dwa dni dwie kreski, potem jedna a wczoraj nie wiadomo skąd pojawił się cień, nie mam pojęcia o co chodzi:sorry2:

Cześć dziewczyny.... Złapałam dzisiaj jakiegoś doła....
Dowiedziałam się właśnie, że moja kuzynka jest w ciąży - cieszę się przeogromnie, ale jakoś od razu smutno mi się zrobiło... Jestem w pracy, ale wcale nie mogę się na niczym skupić....
Wiem, że jutro będzie nowy dzień i znów wyluzuje, ale jakoś dzisiaj mam mokre oczka.... :-(

Mineralna współczuję bólu... właśnie dlatego uważam że poród naturalny górą... fakt boli jak diabli przy samym porodzie ale człowiek się szybciej wylizuję...

Dziękuję Atanku! Ja na razie mam kilka śliniaczków to mi styknie :tak: później jak coś będziemy dokupywać.

Pyscek no wiesz? Jak ci się nudzi to zapraszam do mnie do Białegostoku :-D już ci znajdę atrakcję :-p

Magdalena
ależ on uroczy! taka mała kruszynka... Niech te tygodnie szybciej mijaja bym mogła w końcu Konradka wypuścić :zawstydzona/y:

Martocha a byłaś u gina z tym brakiem @? kurcze to nie dobrze ze tyle czasu masz zastój...

Sun współczuję... no i życzę wam udanych staranek... nie ma co zazdrościć... wasza kruszynka też na pewno kiedyś się pojawi! Teraz to marne pocieszenie ale ja teraz sie cieszę że zaszłam po roku a nie od razu, bo widocznie musiałam do tego dojrzeć...

Miq liczą się tylko w pełni pozytywne testy... te z cieniami zignoruj, bo czasem troszke poziom LH się zwieksza ale nie ma to znaczenia.

A mnie wczoraj z mężem wzieło na czułości i wyznania :-D oboje nie mogliśmy zasnąć bo kleiliśmy się do siebie jak dwa rzepki! Mały tatusia zaczepiał a mój wypytywał, co gdzie i jak o małego! Widać że tatuś nie może się już doczekać synka... i razem doszliśmy do wniosku ze rodzina z dzieckim będzie taka pełniejsza :tak:Boże... nie ma jeszcze tego małego szkraba a ja już go kocham nad życie :-)

Co do skurczy itp, to powiem wam ze wczoraj było super, praktycznie nie czułam dolegliwości "porodowych" dzisiaj rano też jest dobrze. Coraz bardziej wierzę że wytrwam do końca 36 tygodnia! :tak:

Ostatnia edycja:
miq ja tak miałam w sierpniu kiedy to zaciążyłam. 13-14 dc 2 kreski, a test 13 zrobiłam tylko dlatego, ze raptem dostałam dziwnych objawów jak na owulacje właśnie. 15 1 kreska i 16 znów 2 kreski. Dodam, ze w poprzednich 2 cyklach owulację miałam w 15 dc, tylko w 15 dniu 2 kreski, pozostałe dni za każdym razem 1.
Sun nie smutaj i na ciebie przyjdzie pora wpadniesz jak śliwka w kompot ;-)

W czoraj w miasto kobiet babki gadały o feng szui i jedna kobitka powiedziała, ze wprowadziła ustawienie z domu zgodnie z feng szui bo nie mogła zajść w ciążę. Może to jakiś sposób dla staraczek, troszkę chałupę przemeblować ;-)

Cześć fifka, czyli masz zamiar wytrzymać z porodem co najmniej do przyszłego wtorku? Proszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie

Ostatnia edycja:
Fasolka co najmniej... a jak dobrze pójdzie to do wtorku za dwa tygodnie zeby był pełny 37 tydzień :tak: wtedy byłoby dzieciątko w terminie rodzone! :-) bo od pełnego 37 tygodnia liczy się że dziecko nie jest juz wcześniakiem :-D

dziwne te testy, nie szkodzi nic męża pomęczyć:)
ja może na feng shiu nie znam się doskonale ale zawsze coś tam poczytam i jakieś małe szczegóły wprowadzam w swoim mieszkanku, robiąc porządki po świętach, tez poczyniłam coś w kierunku poczęcia dzidziusia he he

Cześć laseczki witam się z rana :)

Wstałam i widzę śnieg za oknem :)

Lamia pisała właśnie że skurcze już mniejsze są leży sobie i czeka co dalej.

reklama
Fasolka oj ni płacz :-D ja tam i tak jestem szczęśliwa bo wiem ze maluszek już nie bdzie miał problemów na "świcie" jeśli się urodzi nawet teraz! :tak: ale wiadomo jak każda mama chiałabym mieć maluszka zawsze przy sobie, bo serducho będzie pękać jak trzeba bedzie wyjść ze szpitala a Konrad zostanie...

Miq no no no! nie słyszałam o tym :-p a jakie zmiany na przykład?

Do góry