reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no pewnie tak gin mowil ze mam piekne pecherzyki i ze owu jest napewno wiec reperujemy armie i dzialamy dzis pewnie dojdzie paczka z androvitem bo zapasy sie koncza i zamowilismy dla siebie tez zamowilam witaminki bo sie koncza

reklama
witam sie moje kochane ja tylko na chwilke bo znowu zabiegana jak kuna :p wchodze zapytac w sumie czy ktoras z was miala moze w ciazy zolte rece bo mi chyba cos z watroba szwamkuje??? musze isc robic badania krwi i mam zamiar jutro je zrobic albo za tydzien przed wizyta u ginki :confused: ale rece zrobily mi sie zoltawe nie mocno ale jedna widoczne i zauwazalne to ... miala tak ktoras z was??

Pok nareszcie jakies wiesci od ciebie i kochana 3 mam mocno kciuki za ciebie i kazda nasza staraczke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` fluidki na szczescie

fifko - sliczny brzuszek a urosl hoho ciekawe kiedy mnie tak wypchnie:p mi znajoma mowila ze mam zanisko i ze nie donosze maluszka zadlugo :/ ale ginka nic nie mowila o tym

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek to dobrze! To już połowa sukcesu ze masz owulki! :tak: Trzymam kciuki!! &&&&&&&&

Magenta koniecznie do lekarza z tym idź... :no: jakieś dziwne to objawy.. pierwszy raz o czymś takim słyszę... i kochana nie biegaj tak, to tu co raz kolejna ma problemy ze skracająca się szyjką... ostrożnie...

Cos w tym cyklu nie moge sie doczekac owu. Mierze pieknie temperature co rano i do tej pory nie mialam skoku, a dzis juz jest 19 d.c. No i znowu mam sie czym martwic. Podobno u zdrowych kobiet tez zdarzaja sie cykle bezowulacyjne, ale u mnie nie dosc, ze mam przedluzone cykle, to jeszcze 1-2 moga wypasc. Pozostaje 7-8 prob w roku. To malo. Troche mam dzis dyskomfort w podbrzuszu, wiec mam nadzieje ze owu jeszcze nastapi...

Hahaha Kwiatuszku ja jestem już ostrożna :-D Nie chcę już isć do szpitala... :zawstydzona/y:

Magenta nie słuchaj takich głupot ze nie donosisz za długo... tak jak ja miałam rodzić w połowie grudnia a zaraz jest juz połowa stycznia! Tylko ostrożnie, nie noś i nie łaź za dużo... uwierz mi ze później będziesz żałować jeśli coś się zacznie dziać... Czekam na wieści co u lekarza wyszło!

A ja na męża czekam bo głodna jestem jak nie wiem :-D Ale będę twarda i zjem z mężem! Będą kluski śląskie w sosie myśliwskim i ze schabikiem :tak:

Przeżyłam najazd teściowej. Generalnie bez szwanku jakoś, choć usłyszała, że ja mogę pić tylko jabłkowy sok to kupiła mi wiśnia jabłko, żeby był lepszy... i torbę słodyczy, których też nie mogę :sorry2: No ale Małą zobaczyła i mam spokój. Teść na szczęście nie przyjechał.
No i mamy Chrzestnego :)
CO z Iwaskiem?

Mag, nie denerwuj się, ale sprawdź :)

reklama
Aukcja Ael kończy się za 6 dni... wiec bez sensu teraz licytować....większośc ludzi czeka na sam koniec aukcji żeby podbić cene... sama tak robię. Zarz podbijemy do nie wiadomo jakiej kwoty i nikt go nie kupi XD

Aj mąż dzwonił, ze dopiero będzie z pracy wychodził, czyli za pół godziny będzie w domu... noż z głodu umrę... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry