reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej kobietki
iwasek: oby prezenty się przydały.
A maluszek , no pewnie że przystojniaczek jak sie patrzy :-)

fifka: gratuluje zdanego egzaminu na dobrą ocenę.
neciuszka: fajowe ubranka , a malutka sliczna w brzuszku siedzi i czeka :-)

silka: jak ismakowity torcik, mniam mniam,
Malutka jak aniołeczek na chrzcie wyglądała
atanek: jak skurcze masz juz więccje, czy jeszcze nic ciekawego sie nie dzieje?

magdalena
: a nie wiesz do kiedy ta promocja w reservi-e?

miq: spij kobieto ile wlezie, ja załuję ze sie powstrzymywałam przed spaniem, a teraz zebym nawet chciał to mam problemy. a na początku ciazy chodziłąm śpiąca jak nie wiem co :-)
ja tez wizyte mam w środę

cos miałam jeszcze komus pisac i zapomniałam

nmeciuszka: wczoraj na wieczór łyknęłam hydroksyzynę bo bym juz zwariowała, co prawda nie spałam jak zabita , ale tez nie leżałam bezczynnie przez 5 godnin jak głupia

jeku dopiero dzisiaj poczułam co to jest senność w ciąży, ledwo mogę oczy utrzymać:( dziewczyny poradźcie coś na swędzące sutki, tak mnie swędzą, że szału można dostać:szok:

pyscek: ja mam na dzisiaj shcaboszczaki, a jutro chce jesc ziemniczki z kefirem, a zupe mam botwinkową

miq: posmaruj jakimś kremem nawilżającym , to może przestaną swędzieć , jak ja bym chciałą być senna :-D

pyscek ja to dziś najzwyczajniej schaboszczaka zrobię bo mam inne rzeczy zaplanowane do robienia ;)

miq ja nie znam żadnej rady

lamia no ja też mam coraz częściej ze spaniem problemy już, moja panna się nocami wiercić bardzo lubi, a wczoraj tak mi szorowała stopami że aż momentami mnie wykrzywiało ;)

aaaa wiece co znów mi się z sutkami dzieje? wyglądają jak by przesuszone były taka sucha skóra czy coś i mam "nakruszone" takimi drobinkami jak łupież w staniku zawsze, nie wiem czy to czymś smarować czy co

reklama
Do góry