ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku malutka śliczna! Widziałam te zdjęcia na FB
Lamiav ładne łóżeczko! Szuflada jest bardzo przydatna, ja mam bez i teraz żałuję...
A co do pościeli mam tej samej firmy i sobie bardzo ją chwalę
Magenta super wózeczek! Wygląda na lekki
Miq super ciuszki! Zwłaszcza te pajace super! ;-)
Sil pozazdrościć... ja nie miałam jeszcze takiej sytuacji żebym nie spała jakoś długo, ale ciekawe czy mój by sie na coś takiego zdobył...
Netka z tego co widzę nie jest tak źle... pewnie jakieś witaminki po prostu dostanieszA cukier masz super! Cieszę się ze nie wyszła u ciebie ta cukrzyca w końcu...
Claudusia trzymam również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja byłam u gina! Wszytko ładnie się pogoiło, macica się obkurczyła no i mam czekać na pierwszą miesiączkęZarezerwowałam też chrzest na święta 8 kwietnia na 11 :-) Jutro tylko mąż złoży papiery na becikowe bo już wszytko mamy!
PYTANIE DO MAMUSIEK!
Konrad w tej chwili powoli wchodzi na rozmiar 62, chrzest jest za miesiąc... jak myślicie patrząc na swoje dzieciaczki, czy on dorośnie do rozmiaru 68?Bo chrzestna chce mu kupić ubranko a ja nie mam zielonego pojęcia czy 62 czy 68...
Fifka 62 na pewno mu wystarczy ;-) my już śpiochy 62 kupowaliśmy ponad miesiąc temu i też się zastanawiałam nad rozmiarem koszuli i czekałam do samego końca i jak się okazało nadal 62 aktualne :-) fakt faktem, że rozmiar rozmiarowi nie równy bo 62 pajacyki są mu już ciasne (najbardziej widać po stopach bo aż mu palce do góry wywija

Poza tym mi się wydaję, że między 56 a 62 ta różnica jest dużo mniejsza niż między 62 a 68 (mimo, że i tu i tu jest po 6 cm)
A co ja bym zjadła...?Aaaaa wypije karmi
![]()
Hahaha ja też sobie kupiłam dzisiaj 4 - pak

Siemka :-)
Moja córcia ma już akt urodzenia i jest oficjalnie Łucją :-)
Urodziła się z wagą 1400, w pierwszych dobach spadła na 1300, a dzisiaj ma już 1390 :-) Cieszę się, ba maluszek coraz więcej je i zaczyna ładnie przybierać na wadze. Jest niegrzeczna bo wierzga girkami i non stop robi zakłócenia na czujnikach. Wszyscy się śmieją, że jest czarnulka z długimi nogami po tatusiu, a po mnie odziedziczyła wielkie dziurki od noska
Spadam odpoczywać, bo od 6 jestem na nogach i ledwo żyję. Buźka dla Was :*
Fasolka ucałuj mocniutko Łucję :* jest taka maleńka a ma taką siłę do życia, że teraz to już będzie co dziennie lepiej ;-)
A ja dzisiaj cały dzień w biegu ale jestem zadowolona bo kupiłam laktator, pojemniki na pokarm, termoopakowanie na butelkę i folię przeiwdeszczową na gondolkę bo ostatnio wyszłam na spacer i wracałam w deszczu

Poza tym załatwiłam masę innych spraw