natkusia ale fajniutki, jakbyś piłkę połknęła super!
hehe dobre

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
natkusia ale fajniutki, jakbyś piłkę połknęła super!
hej
Fasolka: sliczna twoja dziewczynka, taka mała kruszynka, no i ma długasne nogi może na mofdelke wyrosnie :-), życze jak zawsze aby szybko rosła i żebyś miała ją juz w domciu buziaki
Ja wczoraj pół dnia się męczyłam bo było mi niedobrze i miałam biegunkę , zobaczymy jak dzisiaj będę się czuła, oby lepiej
Fifka Konrad uroczy! :-) ale dzieci są śliczne ola bogafajną masz pociechę.. zazdroszczę :*
Ael chyba nie opuszczasz forum?Nie denerwuj się tak :* Ja się nie chce mieszać co do tych paczek.. Wczoraj trochę mi się przykro zrobiło jak jest mowa o jakiejś stałej grupie i koniec kropka.. Ja dołączyłam się do dwóch paczek ze względu na to, że uwielbiam robić prezenty ale nie oczekuję potem paczki w zamian. Bardziej lubię robić prezenty niż dostawać ;-) Jak była robiona paczka do Fifki a chciałam dołączyć (bo czuję do niej dużą sympatię) to musiałam pytać-prosic się wszystkich dziewczyn z magicznej grupy czy mogę.. W każdym bądź razie miejcie swoją stałą grupę (widocznie nie wszyscy mogą w tej grupie być) a ja się nie mieszam bo robi się potem nieprzyjemnie.. i koniec na ten temat :-)
Ale dzisiaj ładny dzień, prawda? ;-)