• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Natkusia masz typowy brzuszek na chłopczyka! A jaki duży!! Ja w 23 tygodniu miałam mniejszy :-) Ale ja długo w urojonej ciąży chodziłam...

brzuszek6.JPG

Haha jak smiesznie się patrzy na swój brzuch w ciąży :-D

Fifka no brzuch ładny.. Widać teraz to po Konradku jak dbałaś ;-) Ty mały miałaś bo chudzina z Ciebie a jak przed ciążą miałam kilka kg na plusie za dużo :zawstydzona/y:

Ok mój Małżonek zaraz ma być z pracy więc ja mykam do przyjaciółki.. Niech się trochę pomartwi i jakoś nie mam ochoty dzisiaj z nim rozmawiać..

Będę wieczorem :*

hej
Fasolka: sliczna twoja dziewczynka, taka mała kruszynka, no i ma długasne nogi może na mofdelke wyrosnie :-), życze jak zawsze aby szybko rosła i żebyś miała ją juz w domciu buziaki

Ja wczoraj pół dnia się męczyłam bo było mi niedobrze i miałam biegunkę , zobaczymy jak dzisiaj będę się czuła, oby lepiej

Fifka Konrad uroczy! :-) ale dzieci są śliczne ola boga :tak: fajną masz pociechę.. zazdroszczę :*

Ael chyba nie opuszczasz forum? :eek: Nie denerwuj się tak :* Ja się nie chce mieszać co do tych paczek.. Wczoraj trochę mi się przykro zrobiło jak jest mowa o jakiejś stałej grupie i koniec kropka.. Ja dołączyłam się do dwóch paczek ze względu na to, że uwielbiam robić prezenty ale nie oczekuję potem paczki w zamian. Bardziej lubię robić prezenty niż dostawać ;-) Jak była robiona paczka do Fifki a chciałam dołączyć (bo czuję do niej dużą sympatię) to musiałam pytać-prosic się wszystkich dziewczyn z magicznej grupy czy mogę.. W każdym bądź razie miejcie swoją stałą grupę (widocznie nie wszyscy mogą w tej grupie być) a ja się nie mieszam bo robi się potem nieprzyjemnie.. i koniec na ten temat :-)

Ale dzisiaj ładny dzień, prawda? ;-)

Szczerze to ja poczułam się trochę urażona Twoim postem!! Bo ja należę do tej niby magicznej grupy, o której wypowiadasz się trochę z pogardą! Tylko, że taka jest prawda, że ja się składałam i nic poza tym... pisały do mnie na |PW poszczególne dziewczyny i pytały czy chce się złożyć i ile mam zapłacić! Ja nic poza tym nie robiłamw związku z tymi paczkami! Nie wiedziałam, że nikt nie jest informowany. No i nie wiem jak było z tym Twoim "proszeniem się" czy możesz bo jak do mnie napisałaś to śmiać mi się chciało! Ja po prostu nie jestem najzwyczajniej w temacie i wypraszam sobie pisanie, że należę do jakieś magicznej grupy do której nikt niby nie może dołączyć!

miq: oo jaki brzuszek już rośnie, slicznie oby tak dalej :-)

natkusia: piekny brzuszek , ai tak mniejszy niż mój w tym czasie :-)

A ja dzisiaj jadłam jedzonko na parze, pierś ,brokuł, kasza jęczmienna i ogorek knserwowy , bo nadal mnie żołądek boli :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry