Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sun: czy ja dobrze pacze że cię dół łapie jak tu taka super wiadomość od Gochy?Toż to dowód najlepszy i niezaprzeczalny, że każda się swojej fasoli doczeka! Uszy, głowa i co tam jeszcze możesz podnieść do góry!
A my się tu grupowo bierzemy za trzymanie kciuków

tylko się zakochiwać :-)
Ale ja cię bardzo lubię, od początku odbierałam ciebie troszkę jako taką swoją "starszą siostre" - nie mam pojęcia dlaczego. Jesteś tu potrzebna! 
Ale ten jasny blond do mnie nie pasuję... no i przypomniałaś mi ze muszę iść i zakupić farbę zeby zrobić te moje chole*ne odrosty... będe się wtedy lepiej czuła! A czy nie stracisz włosów... ja do dzisiaj zbieram żniwa tego mojego tlenionego blondu...
Dopiero teraz zaczynam mieć włosy zdrowe...
Serce mnie boli i denerwuję się jak nie wiem, na myśl ze malutki moze się po tych szczepionkach źle czuć... Będziemy szczepić tymi 3 w 1. Podobno dzieci lepiej na nią reagują niż na tą z NFZ... tak bym chciała uchronić małego żeby lekko to przeszedł...Jeśli Cię dobiłam to przepraszam wiem co to znaczy jak dziewczyny się cieszą a Ty akurat masz @ !! Ale wiesz że ty też będziesz miała swoją fasolkę !! Ja też przeżyłam tu tyle ciąż i już myślałam że jestem jakaś inna gorsza a tu proszę po 1,5 roku starań bez żadnych wspomagaczy nic !!