Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pięknieje w oczach!
nie wiem, kto na to wpadł, ale super pomysł :-) Teraz problem, kto się na to składał… nie wiem dziewczyneczki, czy pisałyście na forum, czy uzgadniałyście to między sobą… w bądź każdym razie, ja długo, długo nie wiedziałam jak wygląda zrzucanie się na takie paczuszki (być może nie zajrzałam na forum kiedy ogłaszałyście ten pomysł, być może nikt nie poinformował, no nieważne). Miałam troszkę odczucie ( a nie było ono przyjemne), że piszemy tutaj wszystkie, a jak przychodzi co do czego zwarta grupa działa sama (nie obrażać się za tą grupę- takie są fakty), dlaczego sama nie pytałam co i jak? Dlatego, że nie jestem osobą, która narzuca się komukolwiek, jestem zdania, że gdyby ktoś chciał żebym np. ja w czymś takim uczestniczyła-poinformowała by mnie o tym np. na PW :-) Cóż tak się nie stało, a o paczuszkach dla dziewczyn dowiadywałam się jak mówiły o tym się na forum.
i się nie zamartwiaj tylko ciesz :-) wszystko będzie dobrze :-)
do wizyty musisz wytrzymać ;-) A powiedz mi ten drugi lek to na co brałaś? :-) bo bromergon ja też niorę (moja prl – 64,32 ng/ml :-( ) i jesteś moją nadzieją skoro Tobie tak ładnie się obniżyła :-) też mam ten lek brać cały m-c :-) Ooo właśnie a w jakiej dawce go brałaś? :-) TSH z kolei mam 2,74 i moja gin. powiedziała, że jest okej 

co tam u Ciebie słychać? :-)