reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aj...No to teraz to nie... chcemy by Konrad podrósł...

Ael on odmawia wszystkiego co nie jest moim mlekiem... Jak jest słodkie to weźmie pare łyków i koniec... nawet jak mu dałam kiedyś swoje mleko z butki to bardziej durnia kleił niż jadł... a jak w końcu zjadł większą część zaraz chciał cyca. Ja go na razie staram przyzwyczaić ogólnie do butelki w razie jakbym pokarm straciła... A co do dosładzania może masz rację... trzeba będzie sobie to przemyśleć...

reklama
Kwiatuszek: Masz rację. Nie nakręcaj się bo już i tak nic nie zmienisz. Albo fasola jest albo jeszcze się czai z przyjściem, co ma być to będzie. Niemniej kciuki ściskam z całych sił;) A psiaki masz słodkie:)

Miq: ubranka mam jakieś tam kupione. Mam taki zestaw: GEORGE pajacyki 3szt pajace 3pack 50 3 kolory!! (2202370327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeden ten zółty, jeden niebieski w różnych rozmiarach. Jakieś tam body. Generalnie sporo ciuszków mam, bo prawie pół kartonu takiego sporego, ale większość w dużych rozmiarach pokupowane na noworocznych wyprzedażach;P Myślę, że to co mam wystarczy a dokupie po urodzeniu to czego będę najwięcej używać a będzie brakować...
A bajki.. Ja mam pościągane po francusku bajki. Chce mu puszczać do snu i zobaczymy czy coś z tego będzie(co ze mnei za matka, eksperymentuje z dizeckiem, nie chce karmić piersią, boi się fridy;) ) Sama mam hopla na pkt tego języka ale akcentu już nigdy nie będę mieć idealnego..

Fifka: dzięki. Poczekaj aż ja ją dostanę, bo teraz nawet nie wiem czy jest na kabel czy na baterię o jej rozmiarach już nie wspominając. Liczę się z tym, że ew. ją oddam jeżeli to będzie taka lampka do breloczka;)

Ael: fajna, fajna.. Muszę zobaczyć jakieś na żywo bo tak przez neta nie mogę się zdecydować na nic:/

Fasola: piękna mała dama!:) Ile już waży? Długo jeszcze zanim wyjdziecie razem?:)

Eeee to to nie jest z Tobą tak źle, to masz dużo, dzidzia goła nie będzie:tak:
a Ty jaką będziesz matką? najlepszą dla swojego dziecka!

Fasolka, Łucja cudna :) mała śpiąca królewna :D a jak Ty żyjesz? jak samopoczucie?

Kwiatuszku
słodziachne te Wasze psiunie :)

Fifka ja też bym uważała z tą glukozą... wiesz, żeby się nie okazało, że potem warzywka będą feee :) Julia też na początku nie chciała pić nic innego niż mleko, ani woda ani herbatki nie wchodziły w grę... ale proponowałam jej te herbatki po kilka razy dziennie, czasem na głodniaka, aż się kobitka przekonała i teraz pije z miłą chęcią wszystko :)

Ael a Ty jakiej formy dajesz słoiczki Wiktorowi? no i czy dajesz już częściej to z mięskiem? ja byłam ostatnio w rossmanie i tam mięsko jest po 5 miesiącu w tych wszystkich słoiczkach polskich firm, a słoiczki babydream mają mięsko już po 4 miesiącu.... i się tak zastanawiam, czy dać jej już jakieś mięsko czy nie...?

reklama

Babooo! :szok:

Usuwasz zdjęcie z postów w następujący sposób:
- te zdjęcia które są wklejone w post, wchodzisz w edycje i normalnie kasujesz jak literki tak.
- te zdjęcia które są załączone dodatkowo, klikasz w edycje, potem w zaawansowaną edycję, przełączy Cię do osobnej edycji, pod polem edycji masz "Zarządzaj załącznikami". Włączy się okienko, gdzie z góry będą pokazane dotychczasowe załadowane zdjęcia, a niżej zdjęcie z wybranego postu. W prawym górnym rogu tego zdjęcia po najechaniu na zdjęcie, powinna się pokazać malutka ikonka krzyżyka czarnego, czyli usuniecie, klikasz krzyżyk, dajesz ok, załącznik znika, potwierdzasz zmianę w poście, zdjęcia już nie ma.

Sleepy powiem Ci ja widzialam na żywo karuzelę FP RainForest co ma Fifka, jest naprawdę duża i efektowna, moim zdaniem karuzele z FP można w ciemno kupować.

Do góry